Følsomme Karsten Ree redder truet dyreart

Selvom Karsten Ree ofte fremstår som nærig, har han hjertet på det rette sted.

Af Emilie Holm Egebro - 22. november 2017 kl. 15:34

Det er ikke altid, at vi ser Karsten Ree fra sin bedste side, når Janni Ree fortæller om sin mands nærighed i ‘Forsidefruer’. Det viser sig dog, at Karsten langfra er nærig, når det kommer til at hjælpe med truede dyrearters velfærd.
Da parret for nyligt var på safaritur i Kenya, lagde Karsten al sin energi i at hjælpe en lille elefantunge, der havde haft en svær start på livet og ikke kunne rejse sig, selvom dens mor ihærdigt prøvede at hjælpe den op at stå med snablen.
– Desværre er det sådan i elefanternes verden, kan du ikke stå op, kan du ikke dige. Derefter opgiver elefantmoderen den lille unge, og forlader den, fortæller Janni på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører: Vil have børn med Amalie
– Vi har et samarbejde med en fond, “Karen Blixen Foundation”, som tager ud og redder disse dyr, som ikke kan klare sig selv. Karsten bliver ringet op omkring problemet med den lille elefant, hvorefter han tilbyder at flyve elefanten til Nairobi til et børnehjem/hospital. Den bliver fløjet ind i Karstens helikopter, og han tager selv med, så han er sikker på, at det hele forløber, som det skal. Den var så afkræftet, da den ikke havde fået føde i tre i døgn, så den lå helt stille på hele turen.
Janni fortæller, at eksperter nu har lagt elefanten i drop, og fremtiden må vise, om den lille overlever.
Se et billede af parret i Kenya nedenfor:

Babyelefant reddet af min mand? Se mere på bloggen Janniree.dk ❤️#elephant #myhero #husband #safeanimals

Et opslag delt af Janni Ree (@janniree_) den


LÆS OGSÅ: Janni afviser: Jeg lever ikke af Karstens penge
LÆS OGSÅ: Karsten stjal blomster fra begravelse
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Det her program vil jeg gerne være med i