Fnisende Sarah Grünewald: Stadig SÅ forelsket - Her & Nu

Fnisende Sarah Grünewald: Stadig SÅ forelsket

Mens andre forhold har lidt under coronakrisen, har nedlukningen af Danmark kun gjort gode ting for forholdet mellem ‘Vild med dans’-værten og hendes franske kæreste.

Af Helle Bill Madsen - 27. juni 2020 kl. 20:58

Hvis der ikke var sommervarmt uden for Big Bio i Nordhavnen, så steg temperaturen i hvert fald til kogepunktet, da ‘Vild med dans’-værten Sarah Grünewald kom til premieren på Lone Scherfigs ‘The Kindness of Strangers’ med sin kæreste, den franske musiker, 41-årige Benjamin Kaniewski.

– Det går så godt, jeg er vildt glad og SÅ forelsket, og det har været vildt fedt her under coronaen. Jeg har hørt fra venner, at de er ved at blive sindssyge og blive skilt, hvor vi har syntes, at det var dejligt ikke at skulle noget. Normalt har vi begge vildt travlt, og havde vi mødt hinanden i efteråret, hvor jeg var travl med ‘Vild med dans’, så havde det været et helt andet forhold, fortalte en boblende Sarah, der skal tilbringe sommeren sammen med Benjamin og sønnen Luis på fire år.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

– Jeg har altid været meget i Danmark om sommeren, og så rejst på lange ture om vinteren. Så jeg føler mig ikke fanget i ikke at kunne flyve nogen steder hen, og efter jeg har fået en dejlig have i Valby, har jeg ikke behov for at leje et sommerhus her i sommer. Mine forældre har et sommerhus nede på Marienlyst Strand på Falster lige ved vandet, hvor Luis elsker at bade. Så jeg skal spise danske jordbær og kartoffelmadder, det er så simpelt, men jeg er skide forelsket. Og så er jeg vild med at komme på Lynæs Surfcenter, hvor jeg står på paddleboard.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Ditte Julie gør op med fordom: Deler ærligt billede

Læs mere om