Daniel: Derfor er jeg med i 'For lækker til love'

Daniel glæder sig atter til at dukke op på skærmen i den nye sæson af ‘For lækker til love’.

Af Silje Biørnstad - 9. august 2014 kl. 12:30

Daniel var en af de seks unge mennesker, der i foråret deltog i programmet ‘For lækker til KBH’. Nu skal realityfyren deltage i den nye sæson af ‘For lækker til love’, der bliver sendt på TV3 til efteråret.
– Jeg valgte at takke ja til en ny sæson, da jeg stadig ikke har fundet det unikke i en pige, fortæller Daniel til Realityportalen.dk og tilføjer ,at han er rystet over nogle af de dates, han har været på, og som snart bliver vist på skærmen.
På trods af nogle uheldige dates har realityfyren dog fået meget ud af at være med i programmet.
Jeg er blevet meget mere påpasselig med mine følelser og tiltro til mennesker. Jeg er blevet stærkere, og jeg har lært mig selv bedre at kende og set hvilke slags mennesker, man kan stole på, og hvilke mennesker som man bare skal sparke ud af sit liv, siger Daniel.
LÆS OGSÅ: Daniels værste ferieflirt: Hun var ikke en kvinde
Gode og dårlige oplevelser

ff

De otte singler glæder sig til at date løs, når ‘For lækker til love’ får premiere på TV3 inden længe. (Foto: TV3)


Daniel er blevet gode venner med flere af de andre deltagere fra ‘For lækker til KBH’, og især Kay er han blevet rigtigt gode venner med. Det er dog alligevel oplevelser på både godt og ondt, som Daniel har oplevet efter at have medvirket i programmet.
– ‘For lækker til KBH’ var en kæmpe oplevelse, og jeg har fået en masse nye venner, bekendtskaber og fjender. Så det kriblede i mine fingre efter at fortsætte, hvilket jeg så gør, siger han og uddyber:
– Nu har jeg levet i realityverdenen i lidt over et år, hvor mit liv har forandret sig radikalt. Så jeg ved ikke, om jeg får mere nyt ud af det (at deltage i ‘For lækker til love’, red.), men det at jeg valgte at lave et reality-program, som provokerede så mange mennesker, har ændret mit liv. Jeg har nok forandret mig en del, hvilket er svært at undgå.
LÆS OGSÅ: ‘Et ton Cash’: Sådan brugte Ciano pengene
Påvirker datinglivet 
Kendisstatussen har også påvirket Daniels private datingliv.
– Nu har jeg snart vænnet mig til at være i rampelyset, så jeg tænker derfor ikke over det mere. På mine private dates bliver jeg meget overrasket og rystet over, hvad folk tillader sig at sige, både på godt og ondt, siger Daniel til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Heldigvis oplever jeg mest på positive reaktioner fra folk, jeg er vist også ret elsket hos mange, siger den kække realityfyr og tilføjer, at ikke ser nogen pige for tiden.
Få et smugkig på den kommende sæson herunder:

LÆS OGSÅ: ’For lækker til KBH’-Daniel: Derfor er jeg single igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.