'For lækker til love'-Rikke: Jeg forsøgte at begå selvmord

Da realitybaben var teenager, forsøgte hun at tage sit eget liv.

Af Emilie Holm Egebro - 1. juli 2015 kl. 19:25

Den storbarmede reality-deltager Rikke Chili har ikke altid haft det godt med sig selv. Som 13-årig var hun så langt ude, at hun blev nødt til at blive sendt på døgninstitution for at få regler og struktur over sit liv.
– Jeg har i mine teenager-år altid haft svært ved at finde mig selv, være tryg ved mig selv og stole på mig selv. Jeg følte altid, at jeg var forkert, som så mange andre teenagere. Min omgangskreds var meget skrøbelig til tider, og vi var nogle forfærdelige piger overfor hinanden, skriver Rikke på sin blog og fortsætter:
– Da jeg var 15 år, fik jeg lov til at flytte hjem igen. Det var en ødelagt pige, som min mor fik hjem. Jeg begyndte at drikke meget, ryge hash og fik en helt forkert omgangskreds. Jeg kunne ikke mærke mig selv, når det gjorde ondt.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-stjerne: Jeg elsker mine former
Skar sig i håndleddet
En aften efter en bytur blev det for meget for Rikke. Hun sendte en afskedsbesked til veninden, som hun troede sov, og skar sig selv i håndleddet og lukkede øjnene.
– Jeg kan huske, at jeg var helt rolig. Jeg frygtede ikke noget og var ikke bange. Pludselig hørte jeg hoveddøren, og der stod min veninde med det mest skræmte blik, jeg nogensinde har set. Hun fik ringet efter en ambulance, forklarer Rikke og afslutter:
– Der gik selvfølgelig mange år, før jeg var ovenpå og kunne stole på mig sig og stole på andre. Og jeg vil ønske, at teenagere, som har det, som jeg havde det, kan åbne sig op og turde tale om deres tanker og følelser, inden at det går så galt, som det gik for mig.
Få hele Rikkes historie HER!
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Træning hjalp mig af med stress
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.