'For lækker til love'-Rikke: En sæson med chokerende dates

Den kurvede babe Rikke Chili er klar til endnu en sæson i datingprogrammet ‘For lækker til love’.

for lækker til love
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. august 2014 kl. 14:00

Vi mødte Rikke første gang i sidste sæson af ‘For lækker til KBH’, som er søsterprogrammet til ‘For lækker til love’. Her fik man indtrykket af Rikke som en pige, der bestemt ikke kun går op i fyrenes udseende – de skal også have noget mellem ørerne. Rikke, der netop selv har afleveret sin bacheloropgave i uddannelsesvidenskab, vil have en mand, der også kan udfordre hende intellektuelt.
Nu er den mørkhårede skønhed igen klar til at gå på dates for at finde kærligheden. Og denne sæsons dates er ikke gået stille for sig.
– Mine dates har været virkeligt forskellige og meget uforudsigelige. Jeg fik nogle chok og overraskelser undervejs – både positive og negative, siger Rikke til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det har været interessant at lægge mit liv i tilrettelæggernes hænder og blive kastet ud i alle mulige situationer og se, hvordan jeg reagerede på dem.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Line: Jeg bliver bevidst om mine dårlige sider
Lærer meget om sig selv
Som flere af de andre af denne sæsons kræsne singler også nævner, kan Rikke også nikke genkendende til, at det er en lærerig proces at deltage i et realityprogram som ‘For lækker til love’.
– Jeg synes, at jeg lærer meget om mig selv, ved at være med i programmet, siger hun og forklarer, at selvom hun bliver kastet ud i vilde situationer, så er det det, der rykker grænser. Det er også selve holdet bag, der gør oplevelsen ekstra fed.
Rikke kan, som mange af de andre singler i programmet, ofte være yderst kræsen og kritisk overfor sine dates. Men hun har dog ikke oplevet nogle negative sider ved at have været med – og ved at date folk efter programmet.
– Jeg elsker jo at møde nye mennesker, så det at folk har det mig på tv ændre ikke det helt store for mig. Der er altid plads til en drinks og en fest med nye og spændende mennesker, forklarer hun med et smil.
Se et lille klip med Rikke herunder:

 LÆS OGSÅ: Daniel: Derfor er jeg med i ‘For lækker til love’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.