'For lækker til love'-Nadia starter på et nyt kapitel i livet

Den nybagte mor er blevet optaget på sin drømmeuddannelse, som hun starter på til februar.

Af Emilie Holm Egebro - 3. august 2016 kl. 9:07

I juni kunne reality-parret Nadia Berg Korsgaard og Nick Schmidt Rasmussen glædeligt afsløre, at de var blevet forældre til en lille datter, Aura. Men nu er der sket endnu en dejlig begivenhed i den nybagte mors liv.
LÆS OGSÅ: WOW: Se Amalies krop efter fødslen
– Jeg er kommet ind på drømmeuddannelsen som socialrådgiver. Det føles bare skønt – specielt fordi jeg fik afslag første gang. Jeg søgte både i Roskilde og på Frederiksberg og fik afslag i Roskilde, så da jeg åbnede mailen fra Frederiksberg, blev jeg bare så glad. Jeg tror, at det bliver spændende, og jeg glæder mig bare til at komme i gang og til at komme videre i mit liv, siger Nadia til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg havde bestemt ikke lyst til at være frisør resten af mit liv, så det kunne ikke være mere perfekt, at jeg er kommet ind. Jeg glæder mig til at møde de nye mennesker og til at se, om uddannelsen er så spændende, som jeg tror. Jeg vil gerne ind i kriminalforsorgen, og jeg er sikker på, at jeg ikke bliver skuffet. Det er også rigtig dejligt, at jeg har Nick, Peter og farmor til at hjælpe til de næste tre og et halvt år med at hente og bringe børnene.
Se billeder af Nadia øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Babylykke hos ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: Se ‘For lækker til love’-Nadias vilde tatovering
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.