Flotte Fyr: Druk ødelagde mine vinderchancer

Mark Hansen aka Flotte Fyr måtte i aftenens afsnit forlade ’Et ton cash’ efter at have lidt nederlag til Maria Hylleberg.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. april 2014 kl. 21:00

Det kom ikke som et chok for Flotte Fyr, at han ikke nåede til finalen. Hans forberedelser til ’Et ton cash’ var nemlig ikke helt ligesom de andres.
– Når jeg tænker på, at jeg kom hjem fra cirka fire måneders druk i Sunny Beach, to dage før vi startede optagelserne til ’Et ton Cash’, er jeg meget stolt af, hvor langt jeg kom, fortæller Flotte Fyr til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Anna: Derfor valgte jeg at beholde Rasmus
Trist nyhed spillede også ind
Men det var ikke kun fysikken, der gjorde det svært for Flotte Fyr at yde sit bedste.
– Mentalt var jeg heller ikke på toppen, da jeg fik at vide, at min mor havde været indlagt på Horsens Sygehus. Så jeg tænkte også meget på, at jeg bare ville hjem og passe hende, fortæller den betænksomme fyr.
– Men det er ingen undskyldning for, at jeg tabte til Maria. Hun var i bedre form, end jeg var. Det var den bedste, der vandt duellen. Hun gjorde det kanon, erkender Flotte Fyr.
LÆS OGSÅ: Stolle fortryder: Vi skulle have kæmpet
Jeg tog fejl
Selvom Flotte Fyr havde en klar mening om Maria, allerede før optagelserne til ’Et ton cash’ gik i gang, blev han alligevel overrasket.
– Jamen, som jeg siger i programmet, så har jeg virkelig ændret mit syn på Maria, fortæller Flotte Fyr og uddyber:
– Hun er blevet meget mere flink, og hun har vist, at hun er en fighter, så jeg indrømmer, at jeg tog fejl, erkender Flotte Fyr.
Men selvom Flotte Fyr fik ændret sit syn på Maria, betyder det  ikke, at de i dag er bedste venner.
– Vi hilser da på hinanden, og vi snakker sammen, når vi ses. Men vi hænger ikke sådan ud sammen, fortæller Flotte Fyr og tilføjer:
– Men jeg tror da, vi har det okay med hinanden, slutter han af.
LÆS OGSÅ: Maria og Geggo efter skænderi: Derfor kunne vi ikke enes
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.