Fissan: Starfuckers siger mig ingenting

Det slog gnister mellem Majas veninde, Else, og Fissan i aftenens afsnit af ’Kongerne af Rømø’. Læs her hvordan det står til med Fissans erobringer.

Af Ida Reihs Andersen - 9. oktober 2012 kl. 8:46

I mandagens afsnit af ‘Kongerne af Rømø’ fik Majse besøg af sin veninde, Else, som hun kender hjemmefra. Allerede inden Else dukkede op i det luksuriøse sommerhus på Rømø, havde Fissan og Else udvekslet et par ord med hinanden over telefon.
– Det var meget sjovt at møde Else, især nu når man kun havde snakket med hende. Det var jo en slags blind date, siger Fissan til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Miami bevidstløs af druk
Lige så meget havnearbejder over Else
Majse havde igennem længere tid leget ’Kirsten Giftekniv’ og forsøgt at hooke Fissan og Else op med hinanden. Fissan havde dog sine begymringer, han frygtede, at der ville være for meget ’havnearbejder’ over Else.
– Der var næsten lige så meget havnearbejder over hende som Maja. Forskellen var bare, at Else godt ville snakke om sex, forklarer Fissan.
Men efter alt at dømme var der ikke mere havnearbejder over Else, end hvad Fissan fandt tiltrækkende. Else og Fissan endte i hvert fald i samme seng.
– Jeg var faktisk faldet i søvn. Jeg vågnede ved, at der var en hånd mere i underbukserne, end der plejer og være om natten, fortæller Fissan og indrømmer, at han ikke har fortalt sin mor om Else.
LÆS OGSÅ: Majse: Giv mig nye bryster
Får masser af tilbud
Selvom Fissan fortæller meget til sin mor, så holder han alligevel sine erobringer tæt ind på kroppen. Og efter at have medvirket i både ’Kongerne af Marielyst’ og ’Kongerne af Rømø’ er der ikke mangel på tilbud fra det modsatte køn.
– Det er blevet meget lettere og nedlægge damer, efter at man har været i fjernsynet. Men jeg tænder så meget mere på sådan en sød, naturlig og klog pige, så de der ’starfuckers’ man møder over det hele, de siger mig egentlig ikke så meget, fastslår Fissan.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.