Fissan anholdt for voldtægt

Fissan, som gjorde sig bemærket som den pumpede party-fyr i ‘Kongerne af Marielyst’, er blevet anklaget for voldtægt af en ung kvinde.

Af Ida Reihs Andersen - 14. juli 2012 kl. 15:20

Optagelserne til ‘Kongerne af Rømø’ er i fuld gang, og det, som skulle have været en festlig aften sammen med de andre ’konger’, endte fatalt for den dame-glade Fissan. Programserien er især kendt for, at der står druk og hor på programmet, og i nat gik det altså galt.
Ligesom de andre aftener havde Fissan været på dame-jagt, og han havde fået en pige på krogen. Efter en våd aften i byen tog de sammen hjem til det luksuriøse sommerhus, hvor de havde sex i løbet af natten.
Pigen anmeldte efterfølgende Fissan til politiet for voldtægt, og i morges blev han hentet og afhørt af politiet.
LÆS OGSÅ: 5 nye konger er kronet
Samarbejder med politiet
Informationschef hos SBS Media, Jesper Jürgensen, fortæller til ekstrabladet.dk, at Fissan stadig er i politiets varetægt.
SBS Media har givet politiet optagelserne fra kameraerne, som overvåger sommerhuset døgnet rundt, og de har ligeledes sammen med produktionsholdet forklaret hændelsesforløbet til politiet. Jesper Jürgensen forklarer forløbet således:
– Fissan, pigen og hendes veninde mødtes i byen ved 1-tiden i nat. Pigerne tog med hjem i huset ved 2-tiden, hvor de festede og blandt andet var i spaen. Fissan og pigen havde samleje lidt i 3, og pigerne forlod huset igen kl. 3.14. Klokken 5.38 kommer politiet til huset og anholder og afhører Jesper.Også de andre ’konger’ er blevet afhørt i sagen.
LÆS OGSÅ: Forvist fra Rømø
Jesper Jürgensen fortæller, at de tager anklagerne meget alvorligt, og derfor har de en interesse i at arbejde tæt sammen med politiet. De har dog en klar formodning om, at Fissan bliver løsladt.
– Det er vores opfattelse efter at have set optagelserne, at der ikke er tale om en voldtægt. Det er samleje mellem to mennesker, siger Jesper Jürgensen.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.