Fis i forholdet: Morten er lettet

Den mandlige part af det arrangerede ægteskab efterlyste en model til at kunne slippe en vind uden risiko for skideballe. Det hjalp at få talt ud om det latrinære tema.

Af Kenth G. Madsen - 24. september 2021 kl. 09:01

Morten, 45, havde inviteret sin ægtefælle, 42-årige Mette til at bo hos sig i sin Søborg-villa nord for København. Her aftalte parret at tage 15 minutter hver dag, hvor de kan give los og sige til hinanden, hvad de tænker, og er irriteret over. Den interessante ordveksling var seerne vidne til i aftenens afsnit af ‘Gift ved første blik’ på DR.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

– Så derfor er jeg nødt til at spørge konkret, hvor jeg skal gå hen med mine prutter? lyder det fra ham i afsnittet.

– Holder du dem da inde?, vil hun gerne vide, hvortil svaret er ja.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

– Ikke under dynen, når jeg ligger der i hvert fald, siger hun, mens han foreslår at stikke måsen udenfor dynen.

– Så skal du også lufte ud bagefter, svarer hun.

LÆS OGSÅ: Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl

Morten: Meget lettet

Morten bragte emnet luft i maven til torvs, fordi Mette havde kommenteret, da han slap en vind ude på havnen under parrets bryllupsrejse til Læsø. Samtidig havde han fået indtryk af, at Mette generelt har høje rengøringsstandarder og er glad for at sætte alt i system.

– Ja, tænk sig, at man ikke engang må slå en prut udendørs. Hvad gør jeg så indendørs? Derfor tog jeg emnet op, siger Morten efterfølgende til HER&NU/Realityportalen. Og han var godt tilfreds med at få talt ud om det latrinære tema.

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!

– Jeg var meget lettet, for jeg gik rundt og spekulerede på, om jeg skulle rejse mig hver gang og gå ud for at slå en prut? Hvis jeg ikke havde sat det på dagsordenen, ville jeg jo bare liste ud på gangen i tide og utide, uden at fortælle hvorfor? Det ville også virke mærkeligt? mener han. Parret blevet enige om at prøve sig frem.

– Du kan i hvert fald godt advare mig, men lad det komme an på en prøve, og så må du freestyle lidt, indtil vi finder ud af, hvor meget de her prutter kommer til at fylde. Så kan du altid få andet at vide, siger hun afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard uhelbredelig syg: Det lugter af en dødsdom