Fire bliver til fem: Gravid ung mor afslører kønnet - Her & Nu

Fire bliver til fem: Gravid ung mor afslører kønnet

Gravide Martinna fra ‘De unge mødre’ har netop afsløret kønnet på sin kommende baby.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. november 2019 kl. 19:26

Lykken var stor, da ‘De unge mødre’-deltageren Martinna Petersen i sidste måned kunne afsløre, at hun venter sit tredje barn med manden Mikkel. I sidste uge fik hun så foretaget en NIFTY test, som skulle undersøge fosteret for de mest almindelige kromosomfejl og også vise, hvilket køn der gemte sig i Martinnas mave.
LÆS OGSÅ: Martinna åbner op om graviditet: Tredje gang var lykkens gang
Nu har hun så fået resultatet af testen, og hun kan ånde lettet op, for barnet er sundt og raskt. Derudover gemte testen ikke på de store overraskelser for Martinna, der allerede tidligere har forudset kønnet, ligesom hendes søster Melanie også har det.
– Til maj næste år bliver jeg beriget med endnu en lækker fyr i mit liv. Jeg har grædt og grint og grædt lidt mere. Men alt er præcis, som det skal være. Tænk, hvor mange mænd jeg skal have omkring mig resten af mit liv. Jeg er enormt heldig og meget taknemmelig. Tak fordi du kom ned til os, lille skat, skriver Martinna på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: Martinna om angst: Overskygger glæden ved graviditeten
Martinnas angst er blusset op her i graviditeten, hvor hun ikke har kunnet slippe frygten for, at noget skulle være galt. Vejen til parrets tredje ønskebarn har nemlig ikke været nem, og Martinna har åbent fortalt om, at det først var i tredje forsøg, det lykkedes for hende og Mikkel.
De seneste år har Martinna gået hjemme sammen med sine to sønner, Milan og Elliot, som er blevet  hjemmeskolet af Martinna og hendes søster Melanie sammen med Melanies tre børn. Tidligere på året startede Melanies ældste dreng, Christian, dog i en almindelig skole, og 1. november startede Martinnas ældste søn i børnehave.
Se Martinnas søde opslag, der afslører kønnet herunder.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne skal have lavet bryster