FINALE-SMUGKIG: 'Trendsætter'-Daniel møder stor modstand

I aftenens afsnit er tre deltagere tilbage i kampen om titlen som Danmarks nye trendsætter.

Af Emilie Holm Egebro - 19. november 2015 kl. 17:50

Finalen i det populære program ‘Trendsætterne’ ruller i aften over skærmen. Tilbage står kun de tre dygtige designere; Solveig, Daniel og Sasia, der på 24 timer skal lave et fascinerende showpiece, der skal kunne afslutte et modeshow for Designers Remix.
Da Charlotte Eskildsen afslører, at finalisterne kun må bruge hvide materialer til den afgørende dyst, bliver især Daniel mødt af panik.
– Jeg er en farveeksplosion, og jeg vil rigtig gerne bruge farver. Det er meget sådan en 70’er kollektion, så jeg tænker med det samme funky, farver, hippie og make love, not war. Og så er det bare hvidt, siger Daniel i aftenens program.
– Selvfølgelig skulle det ske. Selvfølgelig skulle det ske for Daniel. Der knækker filmen altså for mig, fortsætter den nervøse finalist.
I aftenens program er det faste dommerpanel Mark Tan og Charlotte Eskildsen og desuden også dagens gæstedommer, som er stylisten Alexandra Carl.
Find ud af i aften klokken 22.00 på TV3, hvem der vinder titlen som Danmarks nye trendsætter. 
Hvem tror du vinder? Stem i afstemningen nedenfor:

Hvem vinder 'Trendsætterne'`?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Smugkig klippet nedenfor, hvor Daniel sættes på prøve:

Se videoen nedenfor med et tilbageblik på årets konkurrence:

LÆS OGSÅ: Derfor virker Daniel fra ‘Trendsætterne’ bekendt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.