Fik vild gave: Sådan har Blachman fejret sin fødselsdag

Thomas Blachman åbner op om den store dag og en helt perfekt fødselsdagsgave.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. april 2021 kl. 0:00

Thomas Blachman runder i dag de 58 år, og han er især glad for den gave, han her til aften har fået af de danske ‘X Factor’-seere.

De valgte nemlig at sende hans eneste tilbageværende gruppe, Simon og Marcus, videre til finalen.

– Sikke en gave jeg har fået af seerne. Jeg har det rigtig godt, og festen er ikke slut endnu, siger fødselaren begejstret efter showet.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

Thomas Blachman er ovenud tilfreds med at tilbringe sin fødselsdagsaften i dommerstolen, og det lyder til, at han i timerne forinden også har nået at nyde dagen i selskab med sine nærmeste. Han er forlovet med den 24 år yngre Julia Werup, og parret blev i september 2019 forældre til sønnen Zac. Blachman har også to børn fra et tidligere forhold.

Han ønsker dog ikke at gå meget i detaljer med fejringen.

– Det er jo det, der hedder privat. Jeg er et super godt sted i mit liv, jeg kunne ikke have det bedre. Jeg er ved at blive en ældre herre, så jeg er meget taknemmelig for det, siger han.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

Foto: Lasse Lagoni

Forventer intet

Den nu 58-årige dommer er meget glad på sin gruppes vegne, og han er ikke i tvivl om, hvorfor de er endt i finalen.

– De har jo leveret den ‘X Factor’, som smitter. De har udviklet sig helt sindssygt med deres sang, deres rap og deres selvtillid, og jeg synes, det er alt det, det handler om. Vi har udviklet en koreografi, der er vores helt egen, siger Blachman.

LÆS OGSÅ: Første gang i dansk ‘X Factor’: Endnu en deltager ude

Han tilføjer:

– Det er fuldt ud fortjent. Og det er også dejligt, at de kommer med i finalen, for vi har nogle fede ting. Også så det ikke bare bliver tre piger, der står der. Med alt respekt selvfølgelig.

Den erfarne dommer har dog ikke nogle forventninger til, hvem der vinder ‘X Factor’ 2021.

Foto: Lasse Lagoni

– Jeg forventer ikke en skid, specielt ikke efter sidste fredag, hvor ‘The Kubrix’ røg ud. Det er et overraskelsesprogram – selv for os, der medvirker, siger han.

Finalen er den 9. april, og her skal det afgøres, om Nikoline, Solveig eller Simon og Marcus bliver vinder af ‘X Factor’ 2021.

Hvis Blachman vinder, er det fjerde år i træk, og det vil være tredje gang i hele ‘X Factor’, at han vinder med en gruppe.

LÆS OGSÅ: Svarer Blachman igen efter skarp kritik

Læs mere om