Fik kærestetatoveringer: Nu er kærligheden brast

‘Ex on the Beach’-baben Louise Balling Jensen er ikke længere sammen med kæresten Malthe Ramsing. Han er flyttet ud af parrets fælles lejlighed, og nu står kæreste-tatoveringerne for skud.

Af Lykke Buhl - 23. marts 2021 kl. 17:07

Efter et halvt års forhold er kærligheden brast mellem den 21-årige ‘Ex on the Beach’-babe Louise Balling Jensen og hendes 22-årige nu ekskæreste Malthe Ramsing.

–  Det er rigtigt, at Malthe og jeg ikke er sammen mere, og nej, jeg er ikke okay – men det bliver jeg. Fra nu af vil jeg bruge min tid på at have det godt med venner og familie, forklarer Louise til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila overrasket af lægerne: Sønnen er muligvis blind

Hun bliver boende i parrets fælles lejlighed i københavnske Ørestaden, mens Malthe er flyttet ud.

– Alt gik galt. Jeg har brug for tid udenfor forholdet også, man skal huske sine venner – og det var der ikke nok af. Egentlig burde vi have stoppet det før – men det er hårdt at rive plastret af, forklarer hun ærligt.

Louise og Malthe er ikke længere sammen

Louise og Malthe er nu ikke længere sammen (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Sandheden bag tv-deltagelse: Flygtede fra voldelig kæreste

Kærestetatoveringer

Mens Malthe fik tatoveret Louises navn på sin venstre overarm, så fik Louise skrevet ‘M. R.’ for Malthe Ramsing på sin overarm.

– Ja, jeg skal lige forbi tatovøren igen i hvert fald, siger Louise med et grin.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Dog ved hun ikke helt, hvad hun skal gøre med tatoveringen.

– Jeg synes faktisk, at det ville være synd at skulle lave det om, så den tænker jeg lige over, hvad jeg gør. For jeg holder stadig rigtig meget af ham og savner ham, forklarer Louise ærligt.

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne

Dengang Louise planlagde at få lavet tatoveringen til ære for ekskæresten, var hun dog sikker på, at hun ikke ville fortryde det.

– Jeg er ikke nervøs, fordi uanset hvad der sker – jeg håber da på, at vi er sammen rigtig længe, det ved jeg, at vi er – så vil det jo altid være en god ting, når jeg kigger på det. Der vil jo aldrig være noget dårligt i det, begrundede hun dengang.

LÆS OGSÅ: Ida Søjborg har mødt en særlig person: Kærlighed er en sjov størrelse

Sluttede fuldstændig – og så alligevel ikke

Selvom Louise i dag kan lave sjov med bruddet og de tatoveringer, der nu måske skal dækkes til, så er hun stadig ked af det, selvom hun selv var den første til at slå op for et par uger siden. Det gik dog lidt frem og tilbage, men nu er kærligheden mellem det tidligere par helt begravet.

LÆS OGSÅ: Kommunen underrettet om ‘Ex on the beach’-babe

I weekenden stoppede kontakten tilmed fuldstændig, men nu er parret igen begyndt at snakke sammen som venner.

– Det er faktisk stadig en rutsjebanetur, og nu har vi kontakt igen, men som venner, fordi altså, det er svært at give helt slip på én, der plejede at være ens bedre halvdel, og som man havde glædet sig til en fremtid med, slutter ‘Ex on the Beach’-baben fra sæson fire og All Stars.