Fie Laursen taler ud om voldeligt forhold - Her & Nu

Fie Laursen taler ud om voldeligt forhold

Inden længe kommer Fie Laursens nye bog på gaden, og her vil hun endnu en gang åbne posen og lade skeletterne vælte ud af skabet.

Af Louise Vilsbøl - 13. marts 2019 kl. 07:25

I går blev der sat det sidste punktum Fie Laursens arbejde med sin nye bog ‘Kendt og knust’, som hun har været i gang med i godt og vel et år, og noget tyder på, end man nu kommer endnu tættere på reality-stjernen, end man gjorde i ‘Min ærlighed’, hvor hun afslørede sin helt store hemmelighed.
– Det startede som dagbogs skriveri for at finde styr på mig selv og mine egne følelser. Jeg har altid fundet ro i at skrive, hvilket også var derfor, jeg oprettede min blog. Med tiden gik det op for mig, at alt jeg skrev ned om min daglige kamp med mine tanker, mit selvværd, kærestesorger, stofmisbrug og det pres, min karriere har lagt, skriver Fie Laursen på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om overgreb: Frederik melder Fie til politiet
– Alt jeg skrev var noget, jeg kunne hjælpe andre med, som måske stod og følte sig alene. Jeg skrev alle mine dagbøger om til en bog, så jeg genfortalte alle historier og gjorde dem til kapitler. Denne bog har været terapi for mig, det har været min klippe i den hårde tid, jeg er gået igennem.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

Fie om voldeligt forhold: Det var ikke min skyld

I bogen kommer man ifølge Fie om på bagsiden af medaljen i det glamourøse kendisliv, som kan synes så nemt udadtil, og så kommer der nye hemmeligheder på bordet.
– I bogen åbner jeg for første gang op om et voldeligt forhold, som jeg ikke har beskrevet og forklaret. Det har været en hård process for mig at åbne op og skrive om det forhold, fordi det har påvirket mit liv så meget efterfølgende. Min krop er fyldt med traumaer. Mine tanker flakker, når jeg tænker på ham. Men at skrive om det i min bog hjalp mig med at forstå, at det ikke var min skyld, skriver Fie på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
– Jeg forstår i dag, at jeg er en stærk, smuk og klog kvinde. Jeg forstår i dag, at ingen skal få mig til at tro andet – og jeg forstår i dag, at lige netop det er det budskab, jeg vil banke ind i hovederne på alle mine følgere, og derfor er bogen også skrevet til JER, der kæmper en kamp.
Spørgsmålet er så, hvem af Fies ekskærester det er, der angiveligt har været voldelig mod hende. Idet bogen er lagt ud som en dagbog og har været undervejs det seneste år, kunne meget tyde på, at Fie Laursen endnu en gang puster til ilden i bruddet med ekskæresten Frederik Valeur, som hun tidligere har beskyldt for både at være utro og at blive aggressiv og truede hende, når han var fuld.
LÆS OGSÅ: Frederik raser efter beskyldninger om overgreb: Jeg vil ikke finde mig i mere
Hun har desuden i en YouTube-video og efterfølgende kommentarer beskyldt ham for at have forgrebet sig på piger på 14 og 15 år, og hun beskyldte ham for at have voldtaget hende en dag i badet, mens de stadig var kærester. Det fik efterfølgende Frederik til at politianmelde Fie, fordi han ikke ville finde sig i hendes beskyldninger, der ifølge ham var det pure opspind.
Før man finder popcornene frem og begynder at glæde sig til en god omgang drama og mudderkastning, så er der dog god grund til at huske tilbage på Fie Laursens store hemmelighed, som skulle blive afsløret i bogen ‘Min ærlighed’. Her fik mange en lang næse, da hemmeligheden endelig så dagens lys. Det viste sig nemlig, at Fie Laursen mangler en tand!
LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen

Læs mere om