Fie Laursen sadler om - Her & Nu

Fie Laursen sadler om

Der er sket noget helt nyt på jobfronten hos realitybaben.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. september 2020 kl. 19:25

Fie Laursen skød for en lille måned siden efteråret igang med at pakke flyttekasserne og flytte til Spanien. Hun havde fået nok af negativ omtale og modvind i medierne i Danmark, og det hele toppede, da hun reklamerede for sugardating. Derfor valgte hun altså at vinke farvel til det velkendte.

At flytte til Spanien viste sig hurtigt at være en god beslutning.

LÆS OGSÅ: Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

– I så mange år har jeg været stresset og deprimeret over ikke at kunne gå på gaden uden at blive råbt af, men allerede få timer inde i landet har jeg kun oplevet kærlighed, ro og smil, skrev Fie kort tid efter ankomsten i et opslag på Instagram, som nu er slettet.

Nu, flere uger senere, er hun godt igang med et nyt kapitel i syden, og senest har 24-årige Fie scoret sig et nyt job, som er helt noget andet, end hvad hun tidligere har beskæftiget sig med.

– Byd velkommen til mit nye job i Spanien, hvor jeg er sprunget ud som ejendomsmægler. Jeg står klar til at hjælpe, i der ønsker at leve i paradis og luksusvillaer til billige priser. Det er muligt for alle at tage springet til et nyt liv under sol og palmer, på min side Laursen Real Estate vil jeg løbende opdatere både køb- og lejeboliger, så send en besked derinde for interesse i at flytte, skriver Fie Laursen på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Morten & Jonas afslører: Den mest kendte, vi har tatoveret

Ideen om at arbejde som ejendomsmægler fik Fie for mange måneder siden, og nu er det så blevet til handling.

– Jeg har undersøgt det siden februar og arbejder nu for to virksomheder hernede, hvor jeg skal sælge deres kunders boliger, siger Fie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

Det er boliger som denne, Fie skal sælge. 

 

View this post on Instagram

 

spacious 4 bedroom villa in the exclusive urbanizacion Valtocado🏡 For sale €850000

A post shared by Laursen Real Estate (@laursenrealestate) on


Hun ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvilke virksomheder hun sælger boligerne for.

Udover at være ejendomsmægler har Fie også tjent penge gennem sitet OnlyFans, hvor hun har solgt nøgenbilleder af sig selv. Her kan man som kunde betale en månedlig sum og abonnere på profiler. Konceptet er, at billederne er for frække til Instagram, og så kan man som betalende abonnent skrive til dem, man følger, eksempelvis for at efterspørge (og betale for) indhold lavet specielt til én selv.

Fie Laursen har ikke kommenteret på, hvorvidt hun stadig sælger nøgenbilleder på OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i vild forvandling: Har smidt 15 kg