Fie Laursen raser over Hannah Melissa: Modbydeligt!

Fie Laursen er langt fra imponeret over Hannah Melissa, der efter en uge vil aflive sin nyindkøbte hund.

Af Jonas Sand - 23. august 2019 kl. 12:14

‘De unge mødre’-deltageren Hannah Melissa Ginic er blevet lagt for had på nettet, efter hun torsdag aften fortalte på Facebook, at hun ville aflive den hund, hun for en uge siden købte med resten af familien. Årsagen var, at hunden bed den unge mor, der ikke ønskede, at det samme skulle ske for børnene.
Hannah Melissa fik en lang række vrede beskeder fra følgere og andre folk, der fulgte med på sidelinjen og tilbød at overtage hunden. En af dem var den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Fie Laursen, som langt fra er imponeret over ‘De unge mødre’-deltageren. Det fortæller hun til Realityportalen.
– Det er så uansvarligt og modbydeligt at skrive og gøre, som hun gør. Hun skulle aldrig have haft hund. Jeg kan læse, at hun har diagnosen psykopati (dyssocial personlighedsstruktur, red.) på nettet. Det retfærdiggør ikke, at hun påstår at have skudt hunden, og at hun vil dræbe den, siger Fie og fortsætter:
– Det gør os dyremennesker endnu mere bange for, hvad hun vil gøre, og om hun faktisk har slået hunden ihjel. Jeg har personligt selv skrevet, om jeg må hente hunden, og jeg ved, at så mange har tilbudt også at købe ham – og sagt, at hun bare skal nævne en pris, hvor hun blandt andet har svaret, at hunden bare fortjener døden. Hun skal stoppes, have noget hjælp og give hunden videre til en med kærlighed og ansvar.
LÆS OGSÅ: CHOK! Stjerne trækker sig fra ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da René friede for åben skærm til Hannah Melissa.

LÆS OGSÅ:Er Nadia Shila gravid? Nu giver hun endelig svaret

“Vi skal finde det rette hjem”

Fie Laursen fortæller, at hun ikke har planer om selv at tage hunden ind.
– Vi hos Valcea-gruppen, der er en frivillig organisation for gadehunde, vil gerne hjælpe, og vi kæmper. Vi har mange gange skrevet, at vi kan hente hunden, siger Fie og fortsætter:
– Vi vil hente hunden til et trygt hjem hos et medlem, indtil vi finder det rette hjem med ro på. Der er mange, som vil overtage ham, men hos Valcea-gruppen vil vi baggrundstjekke de interesserede og finde det rigtige hjem ud af de, der vil have ham. Vi håber, vi må hjælpe ham, da vi er en organistation med hundeerfaring og hjerter af guld til de dyr.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen overvinder kæmpe frygt

Bid er aldrig grund til aflivning

Realitydeltageren mener i hvert fald under ingen omstændigheder, at der er grund til at aflive hunden, fordi den har bidt.
– Det gjorde Lucky (Fies hund, red.) også første måned hos mig. Det er naturligt for en hund, der føler sig usikker og bange – hvilket han tydeligvis har haft en grund til udfra hendes adfærd, siger Fie og fortsætter:
– Ligesom vi mennesker forsvarer os selv, gør hunde det også, hvis de føler sig usikre. Et bid er ALDRIG grund nok til en aflivning; alle hunde kan ændre sig. Jeg er så sikker på, at han bare skal have kærlighed, kys, gode gåture i naturen og et hjem, der føles trygt, og hvor han er ønsket.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage
Fie Laursen kan ikke slappe af, før hunden igen er et godt og trygt sted.
– Jeg er oprigtigt helt knust ved tanken om, at hunden stadig er hos hende. Vi aner ikke, hvilken skade hun har påført ham, men jeg forstiller mig grimme scenarier. Hun skal bare give den hund videre, så han kan få et godt liv.
Realityportalen har været i kontakt med Hannah Melissa, der ikke ønsker at kommenterer på Fie Laursens kommentarer.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen forklarer: Jeg var vred og ødelagt

Læs mere om