Fie Laursen planlægger særlig dåb: Alle skal være klædt i hvidt

Fie Laursen har allerede gjort sig mange tanker om livet som mor.

Af Rikke Lynge - 23. december 2021 kl. 14:55

Fie Laursen har store forventninger til sin kommende søns dåb, da hun har en helt særlig idé til, hvordan han kommer til at få den bedste start i livet. Fie har termin til sommer, og sommervarmen får hun brug for, for dåben af Mateo, som Fies søn skal hedde, indeholder både strand og bare tæer.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Asta fortæller om bruddet med Jonass. 

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinderpar skjulte stor hemmelighed

– Mateo skal døbes, men dog ikke i kirke, men ved strand ritual, hvor han bliver healet og styrket med kærlighed fra healere. Alle gæster er iført hvidt og bare fødder. Alle gæster får fem minutter på stranden alene til at skrive en side til Mateo, hvor de manifesterer, hvad de ønsker for ham i hans liv, skriver Fie i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde indrømmer: Det kræver mod fra mig at gå på legepladsen

Ifølge Fie får Mateo bogen, når han blive ældre, men indtil da skal den stå som pynt på hans værelse. Efter selve dåben på stranden skal Mateos gæster til middag på strand restaurant.

– Der vil være en del spirituelle ritualer. Hans dåb skal være ren kærlighed og i kontakt med universet. Han skal lære om religioner, og når han er ældre, skal han vælge, det valg skal jeg ikke tage for ham, fortæller Fie fortsat om sin søn, der kommer til at tale både dansk, spansk og engelsk.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie taler ud om flere børn

Når Fie har født, så skal offentligheden dog ikke regne med, at han bliver eksponeret på de sociale medier på samme vis som moren.

– Det bliver med hjerte for ansigtet og billeder fra ryggen. Jeg har meget svært ved tanken om at skulle dele ham så offentligt, for der er jo syge mennesker på nettet, skriver Fie, der venter sin søn til juni.

LÆS OGSÅ: Ung mor ulykkelig: Har kæmpet tre år for graviditet

Læs mere om