Fie Laursen overrasker: Flytter fra Danmark

Fie Laursen er gået på lejlighedsjagt i Oslo, hvor hun vil flytte hen hurtigst muligt.

Af Jonas Sand - 22. oktober 2019 kl. 15:02

Fie Laursen har haft et hårdt år, men realitystjernen er så småt ved at være ovenpå igen. Og nu har hun taget en stor beslutning om at flytte fra Danmark. Det fortæller hun på Instagram, hvor hun fortæller, at hun flytter til Oslo, når hun har fundet den rigtige lejlighed.
– Det er fire måneder siden, jeg stod i den hårdeste tid i mit liv, hvor alle sagde: “Det bliver bedre”, og det føltes så langt ude det hele. Jeg er et sted, hvor jeg oprigtigt er ved at finde tilbage i mig selv og kan mange af de ting, der føltes umulige før. Jeg er landet et sted i mit liv, der føles fantastisk, skriver hun.
– Der sker en stor ting for mig, hvilket er, at jeg skal til Oslo, og det er der en bestemt grund til: Jeg skal kigge på lejligheder. Jeg har valgt at finde et sted, jeg kan tage hen i et andet land, hvor jeg kan være. Jeg vil, når jeg har fundet det rette sted, bo både i Danmark og Oslo.
LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad

Mere i Norge end Danmark

Fie fortæller til Realityportalen, at hun i weekenden rejser til Norge for at se på de første lejligheder, og den 1. november til den 5. november vender hun tilbage til Oslo for at se på flere. Og når hun har fundet det rette sted, så rykker hun.
– Jeg flytter, når jeg har valgt en lejlighed – eller de skal selvfølgelig også vælge mig. Men hurtigst muligt, griner hun.
Selv om hun altså fortsat også vil have lejlighed i Danmark, så forventer hun, at hun kommer til at opholde sig mest i Norge.
– Jeg kommer til at være der, så tit jeg vil – nok mere end i Danmark. Jeg har valgt Oslo, fordi Norge er et dejligt land, hvor jeg har mange venner – plus der er mulighed for arbejde med kampagner og tv, siger hun og svarer hemmelighedsfuldt på spørgsmålet omkring, hvorvidt de norske tv-seere i fremtiden kommer til at opleve hende på skærmen.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet
– Måske. Men jeg kan ikke sige så meget endnu, lyder det fra Fie Laursen.
Hun glæder sig til at flytte fra Danmark, og hun fortæller, at familien har været støttende omkring det hele.
– Vi har snakket om det i lidt over en måned og undersøgt mulighederne, så de er støttende. Jeg kommer jo til at bo i både Danmark og Norge, siger hun.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen
Herunder kan du læse hele Fie Laursens opslag:

 

View this post on Instagram

 

JEG FLYTTER TIL OSLO!! ❤️❤️ Jeg har ikke delt rigtig delt noget om min psyke efter at jeg blev udskrevet og det er fordi jeg har ønsket at tage kampen alene. Det skal man have lov til, trods man er et offentligt ansigt. Men jeg har lyst til at dele dette: Fordi det er positivt – og måske kan være rart at læse, hvis man er følger. Det er 4 måneder siden jeg stod i den hårdeste tid i mit liv hvor alle sagde “det bliver bedre” og det føles så langt ude det hele. Jeg er et sted hvor jeg oprigtigt er ved at finde tilbage i mig selv og kan mange af de ting, der føltes umulige før. Jeg er landet et sted i mit liv, der føles fantastisk. Der sker en stor ting for mig, hvilket er at jeg skal til Oslo og det er der en bestemt grund til: Jeg skal kigge på lejligheder. Jeg har valgt at finde et sted, jeg kan tage hen i et andet land hvor jeg kan være. Jeg vil fra, når jeg har fundet det rette sted bo både i Danmark og Oslo! I min karriere sker der også store og fantastiske ændringer, som gør jeg er: Fandens glad. Jeg vil sige tak til alle der de sidste mange måneder har sendt kærlighed, men i skal ikke være bekymrede for mig længere! Jeg er glad og taknemlig for det liv jeg lever. Det skulle i lige vide ? Ps. Jeg har lige tanket en bil for første gang ??

A post shared by Fie Laursen ?️‍??☮️ (@fielaursenofficial) on


LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark

Læs mere om