Fie Laursen om 'Paradise'-optræden: Hovsa

Selvom TV3 ikke vil bekræfte, at Fie Laursen er med i den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’, så optræder hun i deres egen teaservideo. Hør Fies kommentar til historien.

Af Louise Vilsbøl - 22. januar 2015 kl. 8:53

Da Realityportalen.dk i går kunne afsløre, at den kendte blogger Fie Laursen skulle være med i ‘Paradise Hotel’, ville hverken TV3 eller Fie selv bekræfte historien, som Realityportalen har fra flere uafhængige kilder. Men nu tager den unge blogger bladet fra munden.

Foto: TV3s video-teaser for 'Paradise Hotel'

Foto: TV3s video-teaser for ‘Paradise Hotel’


På sin facebookside delte hun i går nyheden med teksten “Hovsa”. I afsløringen kom det nemlig frem, at i der i en teaser-video for den kommende sæson ses en festlig leg med body-tequilaer, hvor man kan se en blond skønhed, der til forveksling ligner Fie. Og netop tequila-billederne har Fie svært ved at løbe fra.
– Jeg er, hvor tequilaen er, og pigen i videoen har da god stil, siger Fie med et glimt i øjet til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: BREAKING: Kendt blogger med i ‘Paradise Hotel’
Afslører kjolen Fie i ‘Paradise Hotel’?
Den kendte modeblogger Fie Laursen skal medvirke i 'Paradise Hotel'. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Fie Laursen til MTV EMA Preparty (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Den gode stil minder da også meget om modebloggerens egen stil. Kjolen, som pigen i teaser-videoen bærer, ligner nemlig den kjole, som Fie havde på, da hun mødte op til MTVs EMA Preparty for nogle måneder siden.
Men hvor er Fies kjole købt, når nu hun tilsyneladende handler samme sted som pigen i videoen?
– Den er vintage! Kan ikke huske, hvor den er fra, lyder den afslørende udmelding.
LÆS OGSÅ: UHH smugkig på den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ her
Hvis jeg var med i ‘Paradise Hotel’…
Fie har selv fulgt med i ‘Paradise Hotel’ i tre år, og hendes favoritspiller igennem den tid er uden tvivl Nadia fra sidste sæson, som bloggeren betegner som “cute”. Om det er Nadias spillestil, hun ville vælge, hvis hun selv tjekkede ind på hotellet, er hun dog ikke så sikker på.
– Hvis jeg var med i ‘Paradise’, ville jeg nyde hvert sekund i varmen og sætte gang i hotellet. Taktik er ikke rigtig mig, så hvis jeg var med, ville jeg feste løs og tage tingene, som det kommer, fastslår hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Her er samtlige kærestepar
Mine forældre ville falde ned af stolen
Til gengæld er hun ikke i tvivl om, at det næppe ville vække begejstring hos hendes forældre, hvis hun kom hjem og meddelte dem, at hun skulle være med i ‘Paradise Hotel’
– De ville falde ned af stolen, men de ved, jeg er en god pige, så de ville falde til ro igen efter en lang snak, slutter hun med et smil.
Om Fie er med i ‘Paradise Hotel’ vil tiden vise. Meget tyder på det, og én ting er sikkert – vi glæder os til den kommende sæson, som endnu ikke har fået en officiel premieredato.
Se alle de nye fyre på ‘Paradise Hotel’ her
Se alle de nye piger på ‘Paradise Hotel her
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.