Fie Laursen om operation: Jeg fortryder!

Nu fraråder hun andre at få foretaget samme operation.

Af Lærke Stræde - 3. juli 2021 kl. 8:55

I december 2019 tog Fie Laursen til Tyrkiet for at få et Brazilian Butt Lift, hvor man suger fedt fra kroppens andre områder og placerer i ballerne, så den får mere fylde. I begyndelsen så resultatet lovende ud, og Fie fandt sig hurtigt til rette i sin nye, mere velproportionerede krop, men derefter begyndte det at gå ned ad bakke.

Når man får foretaget det omfattende indgreb, kræver det, at man efterfølgende holder vægten ved lige gennem træning og sund kost. Det har været en udfordring for Fie at overholde, hvilket har resulteret i, at hun i dag er ked af udseendet på sin bagdel, som hun da også får kritik på sociale medier for.

– Jeg ville ønske, jeg ikke havde sat mit liv på spil for den operation, og resultatet er så svært at holde. Jeg bliver mobbet hver dag på internettet, fordi min krop ser ud, som den gør, efter jeg fik et Brazilian Butt Lift. Man er nødt til at træne ekstremt meget og spise en meget sund kost, og selv hvis man overholder alt det, så bliver røven alligevel grim efter et år, skriver hun i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso svigtet af kæresten

Vil tale andre fra det

Bloggeren, der på nuværende tidspunkt er bosat i Marbella i Spanien, fraråder nu sine følgere at få foretaget et Brazilian Butt Lift. Hun understreger, at det aldrig vil se naturligt ud, og at det ofte er overredigerede billeder på Instagram, der får operation til at fremstå succesfuld.

– De fleste piger, der har fået et Brazilian Butt Lift, redigerer deres billeder på Instagram, fordi resultatet i virkeligheden bliver grimt efter et stykke tid. Det er så svært at holde en krop, der er blevet lavet gennem sådan en operation, lyder det fra Fie, der understreger:

– Jeg ville ønske, jeg aldrig havde gjort det.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE: Sagde nej tak til rose af en særlig grund

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mascha Vang udgiver biografi

Læs mere om