Fie Laursen og kæresten til deres følgere: HJÆLP OS!

Fie Laursens nye kæreste, Daniel Cristino, er adopteret fra Brasilien. Nu er parret gået sammen om at finde Daniels biologiske mor.

Af Anna Løwe - 6. januar 2020 kl. 12:07

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at reality-babe og blogger Fie Laursen har fået en ny kæreste. Hun mødte Daniel Cristino i Oslo, hvor hun boede en kort overgang, og nu bor parret sammen i Danmark. Men Daniel er oprindeligt fra Brasilien, og i den forbindelse beder han og Fie nu deres følgere om hjælp – de vil nemlig finde Daniels biologiske ophav. Sådan skriver Fie på sin blog.
– Daniel er adopteret fra Brasilien og har altid haft et ønske om at finde sin biologiske mor. Faktisk har han så stor kærlighed til hende, at han har hendes navn og en engel, som repræsenterer hende, tatoveret på sin hånd.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen er flyttet sammen med kæresten
Daniels biologiske mor fødte ham i en ung alder, så Daniel har forståelse for, at hun valgte at bortadoptere ham selv og hans bror, men han ønsker ikke at leve i uvished om, hvem hun er.

Har kontaktet DR-program

Fie og Daniel har løbende talt om adoptionen og de følelser, Daniel har omkring det. Det var derfor nærliggende at ty til internettet og bede deres følgere om at dele budskabet, skriver Fie i blogindlægget.
– Daniel lever med en uvished og et brændende ønske om at møde kvinden, der fødte ham. Vi giver ikke op, før vi har fundet hende. Vi har det fulde navn, adressen og børnehjemmets adresse, så vi har faktisk ret stor chance for at finde hende, men det er svært, når det kun er Daniel og mig, der kæmper for det. Vi har talt om, hvor stor en magt, internettet har, og jeg håber, I vil hjælpe ved at dele hans video.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Sagsøgt på grund af numseoperation
Parret har også kontaktet DR-programmet ‘Sporløs’ i håb om få endnu mere hjælp til at finde Daniels mor. Men da programmet ikke produceres længere, må parret opgive den del, fortæller Daniel Realityportalen:
– Vi har fået at vide, at ‘Sporløs’ ikke laves længere. Så planen lige nu er at se, om videoen går viralt. Vi har allerede modtaget en masse feedback fra følgere, der har delt videoen og søgt efter min mor på Facebook, og det er jo helt fantastisk. Fie har også taget kontakt til nogle advokater og sit netværk, men vi har ikke noget konkret endnu.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod
Parret deler drømmen om at finde Daniels biologiske mor, og ifølge Fie er der en helt særlig grund til det:
Vi har en drøm om at rejse til Brasilien og møde hende, så Daniel kan vise hende, at han er sund og rask – og at han har det godt!, afslutter hun på sin blog.
Nedenfor kan du se videoen, Daniel har optaget i forbindelse med eftersøgningen:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold

SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-stjerne er gravid: Vi venter en …

Læs mere om