Fie Laursen og Hollywood-kæresten er gået fra hinanden

Den lange afstand mellem Danmark og Canada blev årsagen til bruddet mellem Fie og Dylan.

Af Emilie Holm Egebro - 10. september 2015 kl. 16:25

Den populære blogger og realitystjerne afslørede tidligere overfor Realityportalen.dk, at hun datede Pamela Andersons søn Dylan Lee i Los Angeles. De to har hygget sig sammen hele sommeren, men nu er romancen slut.
– Han er rejst tilbage til Canada, hvor han går i skole lige nu, så det er helt slut mellem os. Vi skriver dog stadig som venner, og han kommer måske til Danmark senere på året og besøger mig, afslører Fie overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg savner ham da allerede, men jeg var også forberedt fra start på, at vi begge skulle rejse hjem, når sommeren var forbi. Jeg har grædt ud nu, og fokuserer så på arbejde. Og så håber jeg, at jeg møder en sød fyr hjemme i Danmark i stedet.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen forlader Danmark: Jeg har mødt en sød fyr
Distancen blev det afgørende
Fie og Dylan valgte at slutte kærlighedsforholdet, men det var ikke, fordi forelskelsen var forsvundet.
– Det er kun distancen, der har gjort, at vi har slået op. Vi havde fra starten aftalt, at vi ville tage det som en sommerflirt, da det vil blive for hårdt med et langdistanceforhold, forklarer Fie og tilføjer:
– Jeg havde jo tidligere et forhold i to år med en fyr fra Los Angeles, og det skal jeg ikke gennem igen.
Fie er endnu i Los Angeles, men rejser inden længe tilbage til Danmark.
Se billeder af Fie og Dylan øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe dater Pamela Andersons søn
LÆS OGSÅ: Fie Laursen om livet i LA: Jeg er brudt grædende sammen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.