Fie Laursen nu som brunette: Starten på et nyt liv

Paradisoen vil for alvor lægge fortiden bag sig og starte på et nyt kapitel i sit liv.

Af Mikkeline Andersen - 2. august 2015 kl. 9:55

I ‘Paradise Hotel’ faldt Theis Berg Kristensen for Fie Laursen og hendes blonde hår. Men nu er de blonde lokker fortid, afslører Fie på sin blog.
– Wheep, nu kan I altså ikke kalde mig blondine mere!! Jeg er nemlig blevet brunette. For real denne gang. Det tog et par farvninger at ramme denne farve, da jeg næsten gik fra platinblond, skriver Fie.
LÆS OGSÅ: Ærlig Fie Laursen: Jeg har taget kokain
Lægger fortiden bag sig
Den populære blogger og paradiso er glad for sit nye look, der ikke kun skyldes, at Fie var blevet træt af den lyse farve.
– Jeg kan ikke rigtig beskrive, hvad der gjorde, at jeg tog det spontane move og farvede det. Men de seneste par måneder har jeg været en masse ting igennem, og nu er jeg ved at redde mit liv sammen igen efter alle de nedture, skriver Fie og uddyber:
– Hver gang jeg så mig selv i spejlet, så jeg på en måde ting, jeg har været igennem. Ja, det lyder skørt, men det var en følelse, jeg ville af med. Jeg udvikler mig selv som person og får lavet nogle store forandringer lige nu, så hvorfor ikke have hårfarven ændret også?
Med forvandlingen til brunette føler Fie sig som en ny person, der netop har taget et skridt mod en ny start på livet:
– Slut med at ville ligne en barbie og skippe måltider. En ny start har jeg haft brug for.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen i ny hårforvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser