Fie Laursen: Nu skal jeg tilbage på skolebænken

Den populære blogger er vendt hjem fra L.A., så hun kan komme i gang med skolen.

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 29. september 2015 kl. 8:50

Det er ikke første gang, at den tidligere paradiso har snakket om, at hun skal tilbage på skolebænken. I juni afslørede hun, at hun efter sommeren skulle gøre folkeskolen færdig. Men sådan blev det ikke. I stedet tog hun til L.A. for at forfølge kærligheden.
Nu har bloggeren dog atter vendt hjem til Danmark og har besluttet sig for, at skolestart venter i nærmeste fremtid.
– Fie er sgu’ blevet voksen. I morgen drager jeg et smut forbi min vejleder, og så skal vi igang med at planlægge mit skoleforløb. Min store drøm er iværksætteri, så først skal jeg have hjernen igang og få læst til min niendeklasses eksamen for derefter at hoppe videre, skriver Fie på sin blog og fortsætter:
– Mine tanker strejfer hen imod noget handelsskole, men tiden må vise, hvad der sker. Det er i hvert fald stensikkert, at jeg har et par år på skolebænken at indhente. Bloggen vil fortsat blive passet, som et job ved siden af skolen, og så ser jeg frem til at se, hvor fremtiden tager mig hen.
Se galleriet med Fie øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ:Fie Laursen og Hollywood-kæresten er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Fie Laursen om livet i LA: Jeg er brudt grædende sammen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.