Fie Laursen: Nu skal folkeskolen gøres færdig

Den populære blogger har besluttet sig for at tage sin 9. klasses eksamen.

Af Emilie Holm Egebro - 10. juni 2015 kl. 20:55

Mange har stillet spørgsmålstegn ved Fie Laursens valg om at droppe ud af folkeskolen og kun leve af at blogge. Selvom Fie er glad for sin beslutning, har hun bestemt sig for at skulle tilbage på skolebænken.
– Jeg har nu taget et godt stykke tid væk fra skolen, og det har været den bedste beslutning i mit liv. Men nu er jeg hjemme i Danmark og har besluttet at finde tid til skole. Jeg har fundet stedet, hvor jeg vil læse min 9. klasse, og bagefter begynder jeg på handelsskolen, siger Fie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg ved endnu ikke, om jeg kan få lov til at begynde på den skole, som jeg gerne vil efter sommerferien. Men jeg tager ind og snakker med dem snarest.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Patrick hjalp mig ud af min spiseforstyrrelse
Vil starte egen virksomhed
Fies planer for fremtiden stopper ikke her. Hun har nemlig også sat sig et mål for, hvad der skal ske efter handelsskolen.
– Jeg har jo en iværksætter i maven og vil gerne starte en tøjvirksomhed. Min musikdrøm arbejder jeg på, men mener også, det er vigtigt at have en back-up, forklarer Fie og fortsætter:
– Imens jeg studerer, vil jeg spare en masse penge op, så jeg kan starte virksomheden efter handelsskolen. Det skal være med mit eget tøjmærke, da jeg altid har designet og været kreativ. Jeg skal selv lave skitserne, og så have folk til at producere det.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg elsker ‘Paradise’-Patrick
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.