Fie Laursen afslører: Min mening om andre bloggere

Den populære blogger afslører, hvad hun mener om bloggere som Mascha Vang, Irina Babenko og Anna Due.

Af Emilie Holm Egebro - 13. juli 2015 kl. 19:25

Den 19-årige Fie Laursen er en af Danmarks mest kendte bloggere. Men hvilken slags blog kan hun egentlig selv lide? Og hvad synes hun om nogle af de andre danske bloggeres skrivestil? Det løfter Fie nu sløret for.
– Jeg kan rigtig godt lide Mascha Vang. Jeg synes, at hun er rigtig god til at skrive og finde på gode blogindlæg. Og så er hun også rigtig god til at dele ud af sit liv, hvilket jeg synes kan være rigtig svært som blogger. Det virker til, at hun også er iværksætter, og det er vildt fedt, synes jeg. Flere powerkvinder – JA TAK!, skriver Fie på sin blog.
– Irina er også skide sej og smuk. Jeg synes, at det er flot, at hun er stolt er sine former og bryder tabuet i stedet for at promovere sygeligt tynde piger. Hun er også rigtig god til at blogge, lave collager med links, har gode billeder og er god til at åbne sig op. Det er dét, som jeg elsker ved blogs, og hun rammer det godt.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen starter sin egen webshop
iPhone-billeder er en dårlig ide
Ligesom Fie har nogle favoritter blandt de kendte danske bloggere, har hun bestemt også bloggere, hvis blog-stil hun synes mindre godt om. Det kan blandt andet bunde i dårlige iPhone-billeder.
– Anne Gadegaards blog har aldrig rigtig været min kop te. Jeg synes tit, at det er hurtige sponsorindlæg og mobilbilleder, hvor jeg bedre kan lide kvalitet, collager og spænding. Jeg tror, at hendes blog ville blive bedre, hvis hun fik et nyt design og begyndte at dele ud af outfit of todays, collager med inspiration og sådan, forklarer Fie og slutter:
– Anna Dues blog læser jeg heller ikke. Efter fire år som blogger er jeg meget perfektionistisk og kan ikke holde ud at se på klodsede designs og iPhone-billeder. Hendes blog er ikke min smag og ikke noget, som jeg er læser af.
Få mere at vide om Fies syn på andre bloggere HER!
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så meget tjener Fie Laursen på sin blog
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser