Fie Laursen: Man kan operere sig til bedre selvværd

Fie Laursen er ikke i tvivl om, at man kan operere sig til bedre selvværd.

Af Louise Vilsbøl - 7. januar 2020 kl. 09:04

Knap har Fie Laursen genvundet evnen til at sidde på sin numse efter sin BBL-operation, som hun fik foretaget for under en måned siden, før hun har lagt planer om sin næste skønhedsoperation. Fie er nemlig ikke bleg for at indrømme, at der er flere ting, hun gerne vil have ændret ved sit udseende.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Sagsøgt på grund af numseoperation
– Næste operationer bliver en næseoperation og en buccal fat removal, som er en operation, hvor man fjerner fedt fra kinderne og ansigtet. Jeg regner med, at det bliver om 3 måneders tid, da det er utrolig hårdt at have været igennem to operationer og så gå direkte tilbage i narkosen, skriver Fie Laursen på sin blog.
Fie har tidligere fået lavet bryster, og i sidste måned kom turen så til hendes talje og numse i den meget moderne brazilian buttlift operation, hvor man får fjernet fedt fra maven og puttet det ind i numsen, som så bliver fyldigere. Derudover fik hun laver sine tænder, som hun fik filet ned og sat nye porcelænsfacader på.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
Fies skønhedsoperationer har dog allerede haft konsekvenser for hende, det har nemlig tvunget hende og kæresten til at flytte fra Oslo, fordi hun ikke måtte reklamere for skønhedsoperationer i Norge.

Man kan operere sig til selvtillid

Det får dog ikke Fie til at fortryde sine valg, hun er nemlig stor fortaler for, at man selv skal have lov til at vælge, hvad man vil gøre med sin egen krop, når man er fyldt 18. Men hun mener ikke, man skal kaste sig under kniven for enhver pris.
– Jeg synes, det er vigtigt, man tænker sig om, inden man lægger sig under kniven, og at man kun gør det for sig selv og ikke for andre. Jeg har fået mine operationer, for at JEG har det godt, når jeg kigger mig i spejlet. Jeg er fuldstændig ligeglad med folk, der siger “Din krop var god nok før” eller “Dine tænder fejlede intet”, for det handler om, hvordan MINE tanker er ikke andres, skriver Fie på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold
– Folk har VIRKELIG høje tanker om sig selv, hvis de tror, at jeg lægger mig under kniven for deres bekræftigelse. Jeg tror på, at man kan operere sig til selvtillid, for det har jeg selv gjort. Og jeg kan mærke, jo mere jeg får lavet, som genererer mit ydre, jo mere kan jeg fokusere og arbejde på det i mit indre. For jeg bruger ikke længere tiden på at kæmpe med mit eget spejlbillede og kan derfor se ind ad og mærke bedre, hvad der sker bag huden.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod

Læs mere om