Fie Laursen og Lenny vender tilbage til 'Paradise Hotel'

De to tidligere paradisoer kommer til at pryde skærmen, når programmet sendes til foråret.

Af Emilie Holm Egebro - 14. november 2017 kl. 09:13

Et ny flok deltagere blev i starten af november fløjet afsted til Mexico, og netop nu er optagelserne til en helt ny sæson af ‘Paradise Hotel’ skudt i gang.
Hvem der er en del af forårets startcast, vides endnu ikke, men nu kan Realityportalen.dk løfte sløret for to af de deltagere, der tjekker ind på det luksuriøse hotel i Mexico i løbet af sæsonen.
Realityportalen.dk erfarer nemlig, at Lenny Pihl Christensen fra ‘Paradise Hotel’ sæson 13 og Fie Laursen fra sæson 11 vil pryde skærmen, når den nye sæson sendes i starten af 2018.
LÆS OGSÅ: Lykkeligt ‘Paradise’-par: Her er vores baby
Realityportalen.dk har været i kontakt med TV3, der ingen kommentarer har til sagen. Ligeledes er Fie og Lenny ikke vendt tilbage på henvendelsen.
Fie har dog annonceret, at hun vil holde en pause fra sine sociale medier indtil omkring januar – dog vil hun være online på YouTube og sin blog. Blandt andet skrev hun på Instagram i sidste uge:
– Pausen starter officielt fra onsdag, har lige nogle billeder, der skal op.
Det er muligt at planlægge blogindlæg og vlogs på YouTube forud, så derfor kan Fie stadigvæk være aktiv her, selvom hun formentlig nu opholder sig på ‘Paradise Hotel’ i Mexico.
LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-Valdemar er blevet far
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde flytter i ny lejlighed
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson ved intet om ny ‘Paradise’-sæson

Læs mere om