Fie Laursen lancerer parfume og tøjkollektion

Fie Laursen har travlt. Hun har nemlig gang i flere forskellige projekter.

Af Louise Andersen - 18. august 2017 kl. 16:55

Fie Laursen har travlt i disse dage. Bloggeren har nemlig været på hemmelige tv-optagelser, hun er næsten færdig med den bog, hun skriver for Boris, og så har hun sat et nyt bog-eventyr i eget navn i gang.
Men det er ikke det eneste. For nu kan du også komme til at dufte af Fie Laursen. Og hvis dét ikke er nok, så kan du også kopiere hendes stil. Fie lancerer nemlig ikke bare en parfume, men også en helt ny tøjkollektion.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion
– Parfumen er lyserød, og den hedder ‘fighter’. Den dufter sødt. Den burde være klar om et par måneder, men det praktiske skal jeg lige have styr på, fortæller Fie Laursen til Realityportalen.dk
Modsat parfumen, der dufter sød, er der mere fokus på ‘bad-girl’-stilen i Fies nye tøjkollektion, som hun måske endda allerede løfter lidt af sløret for i næste uge.
– Tøjkollektionen viser jeg et preview af allerede i næste uge, måske. Det er den moderne bad-girl-stil. Der er flammer på noget af tøjet, og så kan jeg afsløre, at ordet ‘bitch’ er i kollektionen, siger hun.
LÆS OGSÅ: Fie vs. Boris: Hvem er det største talent?
Hvis du vil høre mere om det hele, kan du tjekke Youtube-videoen ud i bunden af artiklen. Her fortæller Fie mere om projekterne.

LÆS OGSÅ: Boris og Fie taler ud om spritkørsel: Der burde være en hårdere straf
SE BILLEDERNE: Boris Laursen i vild hårforvandling
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om