Fie Laursen knust over ekskærestens tab

Fie Laursen har svært ved at finde ord for den sorg, som er overgået hendes eks.

Af Louise Vilsbøl - 19. januar 2022 kl. 11:07

Med få dages mellemrum skulle Fie Laursen og hendes ekskæreste den norkse YouTuber Daniel Cristino have været forældre for første gang, men sådan skulle det ikke gå. I går delte Daniel den triste nyhed, at hans kommende søn var afgået ved døden på grund af en hjertefejl, og det fik tårerne frem hos Fie.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

– Til alle der spørger, om jeg har set nyheden. Ja, det har jeg, og jeg har græd og fik mit hjerte knust. Jeg fik et chok, da jeg så billeder af min ekskæreste og jeg på forsiden, men jeg brød sammen, da jeg læste artiklen. Vi havde termin med få dages mellemrum, og jeg kan ikke forestille mig smerten. Jeg sender alt mit lys, kærlighed og helbredelse til Daniel og hans smukke kone, skriver Fie i en story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

– Jeg ved ikke, hvordan jeg skal finde ord, når jeg bliver bedt om at reagere, for jeg føler ikke, at nogen reaktion føles som nok, men jeg føler også, at jeg er nødt til at vise min støtte til ham og hans kone. Jeg vil gerne opfordre alle til at sende dem kærlighed, lys og helbredelse. Det hele. De fortjener alverdens støtte.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Da Daniel og Fie gik fra hinanden tilbage i marts 2020, var der ellers en del drama og beskyldninger mellem dem, men nu sender Fie altså intet andet end kærlighed i retning mod sin eks. Siden bruddet har han mødt Alma, som han blev gift med sidste år.

Det er ikke første gang, at den ultimative sorg rammer Daniel og Alma. Tilbage i august sidste år, skrev Daniel på sin Instagram-profil, at de havde mistet den baby, der lå i Almas mave. I går ramte ulykken så igen, da parrets søns hjerte stoppede med at slå.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens eks i stor sorg: Mister endnu et barn

Læs mere om