Fie Laursen og kæresten flytter sammen - Her & Nu

Fie Laursen og kæresten flytter sammen

Fie Laursen kommer snart til at dele adresse med sin kæreste, som hun også planlægger familieforøgelse med.

Af Jonas Sand - 8. januar 2018 kl. 19:25

Selv om ‘Paradise Hotel’-deltageren Fie Laursen kun lige har gjort det officielt med kæresten, Frederik Valeur, så har parret stort set været uadskillelige i de seneste fem måneder, hvor kærligheden er blomstret. Og snart tager de et nyt skridt i forholdet.
Fie og Frederik er nemlig på lejlighedsjagt sammen, og hvis alt går efter planen, så deler de inden længe adresse. Det fortæller den forelskede blogger på sin blog, og over for Realityportalen.dk slår hun fast, at hun ikke forventer, at det bliver et problem at bo sammen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’
– Han har boet i min lejlighed, nærmest siden vi begyndte af ses – så fem måneder. Jeg vil gerne flytte, og han har job i byen, så ja, vi kigger i København. Jeg tror, det bliver dejligt at skabe et hjem sammen i stedet for at bo i mit, fortæller Fie Laursen og afslører, hvilke krav de har til deres kommende bolig.
– Den skal bare være luksus – en lækker lejlighed. Så skal man må have hund, for jeg vil gerne have hund inden længe, og så skal der være vaskemaskine og tørretumler, en altan, mindst 3 værelser og helt nyrenoveret. Det skal bare være nyt. Og så helst ikke helt inde i København, men noget a la Ørestad.
Fies blog kan du læse mere om hendes forhold til Frederik.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen har givet kæresten sit ja
LÆS OGSÅ: Fie Laursen fortryder ‘Paradise’-deltagelse: Den dårligste beslutning i mit liv
LÆS OGSÅ: Fie Laursen kan vinde fornem musikpris

Læs mere om