Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3

Fie Laursen havde glædet sig til at se sig selv i ‘Paradise Hotel’, men aftenens afsnit har efterladt hende med blandede følelser.

Af Louise Vilsbøl - 9. marts 2015 kl. 22:30

Selvom den kendte blogger og nyslåede paradiso Fie Laursen er vant til at være et kendt ansigt og modtage kritik, så rammer det hende alligevel, når kritikken er ubegrundet eller direkte forkert.
Derfor har hendes første afsnit ‘Paradise Hotel’ efterladt hende med en bitter smag i munden. Her ser det nemlig ud som om, at hun kaster sig ud i fræk lagen-hygge med sin nye partner Theis allerede på førstedagen, men det var slet ikke det, der skete.
– Jeg er rigtig ked af det, da jeg føler, jeg er blevet skamklippet af TV3. Det er korrekt, at jeg kysser med Theis, og han rører ved min røv og lår, men det er også det. Der skete intet imellem os, og jeg stoppede også Theis og sagde, at vi ikke skulle lave noget, og så vendte jeg mig om, og vi puttede videre i ske, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor er jeg med i ‘Paradise Hotel’
Ingen sex på hotellet
Mandagen igennem har diverse medier ellers bragt klip fra aftenens afsnit, hvor man kan se den hede action under lagnerne. Men i de klip mangler der en stor del af historien, understreger bloggeren.
– Jeg har ikke rørt nogle fyre seksuelt på hotellet, og der er ingen, der har rørt mig, så derfor gør det mig ked af måden, det er klippet sammen på. Jeg er rigtig skuffet over TV3, og havde faktisk regnet med, at de ville have min afvisning med, samt at jeg nede i sync udtaler, at vi INTET lavede, og at der heller INTET skal ske, fortæller hun og fortsætter:
. Lige nu er jeg lagt for had af Danmark endnu en gang, men denne gang er det fordi, jeg er blevet skamklippet, og ikke fordi jeg selv har gjort noget, og det gør ondt.
LÆS OGSÅ: Ny paradiso i chok: Udsat for hærværk
Theis er ked af sammenklipningen
Selvom man i afsnittet ser en storsmilende Theis, der til kameraet fortæller, at Fie pludselig ikke havde så meget tøj på, og at han så fik lov til at røre, så mangler der også her en god del af historien.
– Theis er en fyr, og det er klart at han lige skal være lidt sej overfor drengene og snakke som om, vi har lavet noget, sådan er det. Sådan er drenge, men alligevel irriterer det mig lidt. Jeg har snakket med Theis, og han er også rigtig ked af måden, det hele er klippet sammen på, fastslår Fie.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-fyr hader reality-tv
Se klippet med Theis og Fie fra aftenens afsnit her:

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser