Fie Laursen afslører: Jeg er gravid - Her & Nu

Fie Laursen afslører: Jeg er gravid

Det hele er dog en prank, og hendes veninde hopper i med begge ben.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. november 2015 kl. 19:25

‘Paradise Hotel’-deltageren Fie Laursen har netop lagt en video på Youtube, hvor hun med panik og gråd i stemmen fortæller en veninde, at hun har fundet ud af, hvorfor hun har haft det så underligt på det sidste. En graviditetstest har nemlig afsløret, at hun venter barn.
Veninden, der hedder Natasja, prøver at bevare overblikket, men hun er tydelig chokeret over beskeden fra Fie Laursen. Det har hun dog ingen grund til at være, for efter at have trukket den langt ud og haft et emne som abort inde i billedet, går paradisoen til bekendelse over for veninden.
Fie Laursen indrømmer, at det bare var en prank, hvorefter hun knækker sammen af grin. Veninden synes dog ikke, at det er specielt morsomt.
– Din lede sno, lyder detfra telefonrøret, men Fie Laursen tager det dog ikke så tungt og giver hende i stedet en kærlighedserklæring, inden hun lægger røret på.
Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet over artiklen.
Herunder kan du se videoen, hvor Fie Laursen giver veninden den chokerende nyhed.

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er stoppet med at ryge, men …
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Det skal realitybabes datter hedde
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-pornostjerne planlægger adoption
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.