Fie Laursen indrømmer: Løj om kæresten

Fie Laursen er atter single, men i virkeligheden var hendes forhold en løgn.

Af Louise Vilsbøl - 28. juni 2021 kl. 21:03

I sidste måned kom det frem, at Fie Laursen havde kastet sin kærlighed på en ny. Hun havde nemlig fået en kæreste i form af sin norske OnlyFans-kollega Lene Angelica, men nu er forholdet slut. På sin Instagram afslører Fie Laursen nemlig, at hun er 100 procent single.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Overfor Realityportalen bekræfter Fie, at hun er single, men hun fortæller også, at hun faktisk aldrig har været kærester med Lene. Hun har derimod haft en anden kæreste, som netop har gjort det forbi, fortæller hun i en TikTok-video, som er en del af en 365-dages plan, hvor Fie vil blive den bedste version af sig selv.

– I dag bliver meget personlig for mig at snakke om, fordi jeg vil for første gang i lang tid åbne op omkring mit kærlighedsliv, og der har været mange spørgsmål igennem de sidste mange måneder til mit kærlighedsliv. Folk har troet, jeg var kærester med Lene – en pige, det var også ude i pressen, og jeg har ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle sige eller gøre, fortæller Fie i videoen og forklarer:

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

– Hvis I kender mig, så ved I også, at jeg ikke drikker alkohol. Jeg drikker måske en eller to gange om året, og sandheden for hvorfor jeg ikke drikker er også, at jeg ikke kan styre det. Jeg kommer ud af min egen krop, og jeg bliver grænsesøgende, og det skete også den aften, hvor jeg drak med mine veninder. Vi fik nogle drinks, og det blev hurtigt til, at vi er kærester, fordi vi gik og kyssede lidt og hyggede med hinanden hele aftenen.

Et kæmpe skridt for Fie

Ifølge Fie snakkede de to faktisk om at begynde at date, men på grund af, at det hele kom så hurtigt ud, så skrinlagde de det. I stedet fik Fie en anden kæreste.

–  Jeg har faktisk siden mit sidste forhold haft en fantastisk fyr i mit liv, som jeg lige nu faktisk sidder bare og takker for det. I dag klarede jeg en del af det at blive en bedre version af mig selv, og det er, at når mine forhold normalt ender, så bliver jeg meget sur og vred og ked af det og føler mig forladt, og når jeg føler mig så forladt med min borderline og alle mine følelser tager over, så bliver jeg rigtig ubehagelig og uforstående og ryger helt ud af min spirituelle kerne, fortæller Fie, som i dag fik den nyhed, at hendes nye fyr muligvis flytter til Bali.

CHOK: Dansk reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

– Han er ligesom mig den største hippie, totalt spirituel, og vi har haft det smukkeste forhold, jeg har haft, fordi det har været et venskab, der blev til mere, og det har jeg aldrig prøvet før. Så at få at vide i dag, at det slutter her. Han ønskede, at vi skulle lave langdistance, men det ønskede jeg ikke, og derfor har jeg valgt at slutte det og sige, at vi bare skal være venner, for det kan jeg ikke. Men i stedet for at gøre, som jeg plejer og har gjort i alle mine forhold – at blive hysterisk og vred og ked af det og lave en scene og lave drama, så har vi sluttet det her med kærlighed, og det er det største skridt, jeg har kunnet tage i mange år, og når det kommer til mit kærlighedsliv, og jeg er så stolt af den her proces allerede på dag to.

Se hele Fies video herunder.

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

@fielaursenofficiall

I har ventet længe på dette svar, og denne ærlighed… Og det var en del af mine mål, at åbne op og være ærlig, samt være bedre til at reagere ❤️

♬ original sound – FIE LAURSEN

Læs mere om