Fie Laursen indrømmer: Jeg brød loven

Den populære blogger har brudt loven, men hun fortryder ikke og mener, at loven bør ændres.

Af Louise Vilsbøl - 13. september 2017 kl. 07:25

Debatten om peberspray, og hvorvidt den bør legaliseres, har kørt gennem de seneste år, og nu kaster den omstridte blogger Fie Laursen sig ind i kampen. Hun er nemlig ikke blot fortaler for legalisering af peberspray, hun har også selv haft og brugt én indrømmer hun.
– Jeg har brugt den en enkelt gang i byen, da jeg ventede på min Uber foran ARCH (en natklub i København, red.), og nogle fyre begyndte at være ubehagelige overfor mig. De rørte ved min krop, slog mig i røven og var generelt for meget. Jeg blev så bange og løb væk, men da de løb efter mig, stivnede jeg i kroppen og tænkt: Jeg løber ikke. Jeg viser dem, hvem der bestemmer her, og derfor hev jeg min peberspray op, vendte mig om og gik aggressivt imod dem, skriver Fie Laursen på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Boris og Fie taler ud om spritkørsel: Der burde være hårdere straf
– Den ene siger “Fie Laursen, du så fræk, du skal bare kneppes”, og jeg følte mig så fucking krænket og bange, men jeg bed tænderne sammen, gik op i ansigtet på fyren og sprayede ham i øjnene. De andre fyre trådte et skridt tilbage og sagde “Slap af mand, stop!”, og jeg valgte så at løbe tilbage imod natklubben, hvor min Uber var, og jeg kørte hjem. Den peberspray reddede måske lige mit liv.
Selvom hun var taknemmelig for sin peberspray, så valgte hun dog stadig at skille sig af med den, da hendes nærmeste gjorde hende opmærksom på, hvor ulovlig peberspray er. Hvis man anvender peberspray, straffes man nemlig efter §244 om vold, og det ville hun ikke risikere. Derfor har hun nu lavet sin egen peberspray og opfordrer på sin blog til, at man legaliserer peberspray.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser over forlovelsesring: Vi er blevet snydt
LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået nyt job
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg vil sove sammen med Numse-Rasmus, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Det her gør mig rystet og vred
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om