Fie Laursen indrømmer: Betaler for følgere

Fie afslører, at hun bruger mange penge på at få følgere på sin Instagram-profil, og de store summer tror hun samtidig hjælper til, at hun ikke bliver udelukket igen fra det sociale medie.

Af Lykke Buhl - 20. april 2021 kl. 11:15

Tilbage i slut oktober fik skandaleinfluenceren Fie Laursen for første gang lukket sin Instagram-profil, efter hun gentagende gange havde lavet lidt for frække reklamer for sin egen profil på pornomediet OnlyFans. Så oprettede hun en ny Instagram-profil, men den blev også lukket.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i smertehelvede

Men i slutningen af sidste måned vendte Fie igen tilbage på det sociale medie med en ny profil, der allerede har fået 315.000 følgere. Og det høje tal er der en særlig grund til, afslører Fie i en story.

– Nu er jeg startet forfra, og det er fedt at se, at det går så hurtigt, men grunden til, det går så hurtigt, er også fordi, jeg køber rigtig meget Instagram promotion, indrømmer Fie, der altså betaler for, at hendes opslag når ud til flere personer.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

– Jeg har promoveret alle mine opslag, der er ikke et opslag på min instagram, jeg ikke har promotet og betalt promovering for, fordi jeg ligesom starter forfra, og jeg har brug for folk ligesom finder min profil igen, nu hvor jeg har været væk, forklarer hun.

Herunder kan du se et billede af Fie fra hendes nye Instagram-profil

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fie Laursen (@fieinmarbella)

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

“Alle gør det”

Fie er altså ikke bleg for at indrømme, at hun gerne bruger i omegnen af 40.000 kroner om måneden på, at hun så hurtigt er nået op på sit gamle følgertal over de 300.000 følgere. Tværtimod påstår hun, at det er noget stort set alle andre influencere også bruger penge på.

– Der er ikke rigtigt nogen influencere, der snakker om den her marketings-del i, hvordan de faktisk får deres følgere, hvordan de promoverer sig selv, men det synes jeg kunne være fedt at gøre, fordi jeg ved, der sidder mange af mine følgere, der også gerne vil have følgere og være influencere og be famous, begrunder Fie.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr rejste fra 3-årig søn

Hun forklarer, at hun for tiden betaler for, at hendes opslag når ud til personer i Danmark, og her håber hun altså på at kunne indkassere hele 500.000 følgere, før hun vil rykke videre til at betale for at nå ud til personer i Norge og Sverige.

– Man kan vitterligt gøre sig selv famous i alle de lande, man har lyst til, besynger Fie Instagrams promoveringsværktøjer.

I et par måneder var det kun på TikTok, man kunne finde Fie Laursen
@fielaursensKommenter mit nyeste billede på insta for et follow!!♬ original sound – Makayla

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen afslører stor hemmelighed

Vil ikke smides ud igen

Derudover fortæller Fie, at det altså også har endnu en væsentligt fordel end bare de bugnende følgertal, at hun bruger penge på sin Instagram.

– Jo mere Instagram promotion, man køber, jo lavere og faktisk slet ingen risiko er der for, at man bliver fjernet fra Instagram, for Instagram vil rigtig gerne have, man bruger penge, påstår Fie.

– Det sikrer simpelthen ens account så fucking godt, så hvis du kommer til at sige noget forkert, så er chancen faktisk fucking lav for, at de fjerner din profil, fordi de vil gerne have, du bruger penge, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen single igen: Han har stjålet fra mig

Hun understreger dog også, at hun alligevel ikke vil reklamere for “sådan nogle fy-fy-ting” med henvisning til sin OnlyFans-profil, hvilket netop var sådan, hendes tidligere Instagram-profiler blev lukket ned.

– Jeg vil hellere bruge sådan 40.000 om måneden på promotion, og så har jeg en god profil, hvor folk finder mig, og hvor jeg ikke kan blive lukket ned, slutter hun.

Læs mere om