Fie Laursen i stor sorg: Hvil i fred, min engel

Realitydeltageren har mistet et nært familiemedlem.

Af Jonas Sand - 27. juli 2017 kl. 7:25

Fie Laursen er i stor sorg i disse dage. Bloggeren og realitydeltageren har nemlig mistet sin morfar, der efter længere tids sygdom er gået bort. Det fortæller hun på sin blog.
– Jeg er knust, og det er svært at sætte ord på, hvad jeg føler, for det er, som om jeg ikke forstår, at det er sket. Det er, som om jeg forventer, at han er hjemme, næste gang jeg besøger min mormor. Jeg er forvirret, frustreret og så ked af det, at mine tanker flyver rundt, skriver Fie Laursen.
LÆS OGSÅ: Ung mor chokerer: Arbejder som prostitueret
Bloggeren fortæller, at selv om det ikke var hendes biologiske morfar, da han døde, før hun kom til verden, så var han en vigtig del af hendes liv, og det var den eneste morfar, hun havde kendt til. Og han var stolt af at kalde Fie sit barnebarn.
– Det sidste, jeg husker, vi snakkede om, inden han blev rigtig syg, var, at han var stolt af mig. Vi sad i sofaen hjemme hos dem og snakkede om forretning samt mine drømme. Han sagde, at jeg var en moderne forretningskvinde, og at jeg nok skulle nå langt.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion
Helt i chok
Fie Laursen fortæller, at selv om hendes morfar havde været syg i en periode, så havde hun svært ved at forstå, at han virkelig var død, da hun fik nyheden.
– Det var først, da jeg gik ind i rummet og så ham, at jeg brød sammen og forstod det. Der lå han, den store humørbombe – helt stille og livløs. Jeg vendte mig om og stod og kiggede ind i døren med hænderne for munden og et stivnet blik.
– Jeg kunne ikke andet end græde, og smerten i mit hjerte var – og er – ubeskrivelig. Jeg forstår ikke, at jeg ikke skal se ham igen. Jeg forstår slet ikke noget. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor svært det er. Hvil i fred, min engel, slutter hun.
Her kan du læse hele Fies sørgelige blogindlæg om dødsfaldet.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er sandheden om mig og ‘Paradise’-Jonas
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om