Fie Laursen i sorg: Rækker ud efter hjælp

Fie er en stor hundeven, og derfor bløder hendes hjerte, nu hendes mors hund Buster har været væk fra hjemmet i tre døgn.

Af Lykke Buhl - 9. marts 2021 kl. 17:55

Fie Laursen er i sorg. Hendes mor Anettes toårige hund Buster er stukket af på tredje døgn og er endnu ikke kommet hjem, fortæller en berørt Fie til Realityportalen.

Buster er en gadehund fra Rumænien og er en blanding mellem hunderacerne rattler og pinscher, som Fie gav sin mor i fødselsdagsgave. Men kort efter han var landet i familiens hjem i Jægerspris, stak han af.

Herunder kan du se Anette Laursens hund Buster, som har været en gave fra Fie

Slået op af Anette LaursenSøndag den 14. februar 2021

LÆS OGSÅ: Fie Laursen vender tilbage til Danmark

Da Buster er meget sky, har Anette og veninden Rikke, samt professionelle fagfolk, sat fælder op i området, der skal hjælpe med at indfange Buster og bringe ham sikkert hjem igen. Men hver gang Buster har været ved at gå i en af fælderne, så er han blevet skræmt væk igen, angiveligt af personer, der har et problem med Fie Laursen og hendes familie.

– Folk, der har et personligt problem med vores familie, har jagtet Buster væk fra stedet, han opholdte sig, og hvor fælderne skulle sættes op, som både foreningen og mor har arbejdet på. Han kunne være fanget nu, men folk er SYGE i hovedet og vil skade min families hund ved at jagte ham væk, raser Fie i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Fie er stadig i Spanien, hvor hun bor til daglig, men hun følger redningsaktionen af familiens nye hund nøje og har også skrevet ud til sine følgere, så de kan oplyse familien om Busters lokalitet, hvis de skulle se ham, så han kan blive indfanget professionelt.

Fies mor Anette får hjælp af både venner, lokale i området og professionelle hundefangere, så Buster forhåbentligt snart går i en af fælderne, og på den måde kan komme hjem til familien i Jægerspris igen.

Læs mere om