Fie Laursen i sorg: Hun har ikke længe igen

På YouTube har Fie delt en personlig video, hvor hun blandt andet fortæller om sygdom i familien.

Af Anna Løwe - 16. marts 2020 kl. 15:00

Fie Laursen vil ændre sit liv. Det fortæller hun i en ærlig YouTube-video, hvor hun reflekterer over nogle af de mere eller mindre gennemtænkte valg, hun har truffet på det sidste. Der er særligt ét familiemedlem, der har fået Fie til at tænke over tingene:
– Min mormor har ikke længe igen. Det er skræmmende, for lægerne kan ikke sige hvor lang tid, der går, fortæller en tydeligt berørt Fie.
– Hun er nået til det stadie, hvor hun ligger i sengen som en grøntsag og vitterligt ikke engang kan have en samtale med nogle. Hun kan sige ‘Fie’, ‘hej’ og ‘ja’ og kan heller ikke bevæge sig selv.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen flytter til Spanien
Selvom det er en trist anledning, har mormorens tilstand fået Fie til at tænke over, hvad hun egentlig vil med sit valg:
– Det, at jeg ser min mormor på den måde og føler, jeg har mistet hende, selvom jeg stadig har hende, gør, at jeg tænker meget over tingene. Jeg tænker meget over, hvad meningen med livet er, siger hun og fortsætter:
– Jeg vil gerne gøre min mormor stolt, når hun på et tidspunkt kigger ned på mig.
LÆS OGSÅ: Ængstelig Fie Laursen: Har jeg corona?

Mine børn skal kunne genkende sig selv i mig

Det, som Fie særligt hentyder til, er hendes mange reklamer for plastikkirurgi. Mormorens diagnose har fået Fie til at tænke ekstra meget over sin familie, og den rolle, hun selv ønsker at have, når hun engang skal have sin egen familie:
– Når døden kommer tæt på, kommer jeg også til at tænke på min fremtid og på, hvordan jeg gerne vil bruge mit liv, forklarer hun og uddyber:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen erkender: Det er på tide at blive voksen og tænke på fremtiden
– Min farfar bor på samme plejehjem, han er dement. Når jeg besøger ham, kan jeg genkende mig selv i ham, for vi har den samme næse. Jeg kan genkende mig selv i mine bedsteforældre og i min mor og far, og når jeg selv bliver mor, vil jeg gerne have, at mine børn skal kunne det samme med mig. Hvis de får min næse, men ser, at deres mor har ændret sin næse, vil det potentielt give dem dårligt selvværd. Det ønsker jeg virkelig ikke!
For at mindes sin mormor, har Fie brugt musikken og skrevet en sang, man snart kan høre.
– Jeg har lavet en sang til min mormor, der hedder ‘En sidste gang’. Den kommer ud om ca. tre uger, og musikvideoen er allerede optaget.
LÆS OGSÅ: Rikke og kæresten må rejse hjem: Drømmetur ødelagt
Se hele videoen herunder:

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu
LÆS OGSÅ: Tobias er tilbage på ‘Paradise’: Jeg var bange

Læs mere om