Fie Laursen har fundet kærligheden: Vi mødte hinanden i Spanien

Fie Laursen har fundet kærligheden i en mand, der lever et helt anderledes liv end hende selv.

Af Rikke Lynge - 18. maj 2020 kl. 12:45

Fie Laursen er igen i et forhold, det har hun i dag offentliggjort på Facebook, og på Instagram uddyber hun i et langt opslag flere detaljer om det nye forhold.
– Igennem alle mine forhold har det både føltes forkert og pretiøst, at det var så offentligt. Jeg kæmpede altid med ikke at føle mig elsket, for den jeg var, men for hvad jeg kunne give. Jeg har ikke før nu mærket, hvordan det er at blive kaldt nogens kæreste, for den jeg er – og ikke for det ‘Fie Laursen’ bringer til bordet af fortjeneste. En kæreste som bringer nærhed og intimitet til bordet. Jeg har fundet en, der bidrager med styrke til mit mentale helbred, en der holder om mig, når kameraet er slukket, og en, der har sit eget liv, som er helt anderledes for mit, skriver Fie på Instagram
LÆS OGSÅ: Elvira får opbakning fra familien: Hun er modig
Fie fortæller desuden, at hendes nye kæreste ikke er på de sociale medier.
– Jeg har en kæreste, som er det stik modsatte af, hvad jeg nogensinde har haft. Men som er det mest sunde, reelle, naturlige og fineste, jeg har kunne kalde min, skriver hun fortsat.
LÆS OGSÅ: Pige eller dreng? Amalie sætter ord på kønnet
Fie kommer ikke til at offentliggøre sin nye kæreste på de sociale medier.
– Denne gang er dette MIT. Vi nyder og værner om vores private lille kærlighedsrede. Jeg er endelig oprigtigt lykkelig med en, som lader mig vokse og udvikle mig, og som ikke stadig ser mig for fortidens dumheder og livslæringer, skriver Fie i opslaget og fortsætter:
– Jeg tror på, at alt smerte, jeg har gennemgået i forhold og det offentlige cirkus, var for at gøre mig stærkere, så jeg kunne være både klar, moden, reflekteret og have skabt nok selvindsigt til at blive klar til den mand, jeg har fundet nu.
Til Realityportalen fortæller Fie, at den nye flamme hedder Gehad, og meget mere kan hun ikke fortælle, da forholdet gerne skal forblive anonymt, men lidt løfter hun sløret for.
– Jeg kan sige, at vi mødte hinanden i Spanien, da jeg var afsted sidst, og så har det bare kørt lige siden, fortæller Fie til Realityportalen om sin nye kæreste, der dog ikke er fra Spanien.
LÆS OGSÅ: WOW! ‘Årgang 0’-stjerne i vild forvandling under coronakrisen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Igennem alle mine forhold har det både føltes forkert og pretiøst at det var så offentligt. Jeg kæmpede altid med ikke at føle mig elsket for den jeg var, men for hvad jeg kunne give. Jeg har ikke før nu, mærket hvordan det er at blive kaldt nogens kæreste, for den jeg er – og ikke for det “Fie Laursen” bringer til bordet af fortjeneste. En kæreste som bringer nærhed og intimitet til bordet.Jeg har fundet en der bidrager med styrke til mit mentale helbred, en der holder om mig når kameraet er slukket – og en der har sit eget liv, som er helt anderledes for mit. Jeg har en kæreste, som er det stik modsatte af hvad jeg nogensinde har haft. Men som er det mest, sunde, reelle, naturlige og fineste jeg har kunne kalde min. Hele verden omkring os higer efter en offentliggørelse eller et moments svaghed, sådan der kan males en ny historie på de lokale sladder blade, men denne gang er dette MIT, vi nyder og værner om vores private lille kærligheds rede. Jeg er endelig oprigtigt lykkelig, med en som lader mig vokse og udvikle mig – og som ikke stadig ser mig for fortidens dumheder og livslæringer.Som teksten indikere så har jeg fundet kærligheden i en, der ikke er på socialemedier og som lever et helt anderledes liv end mig. Nu kan jeg endelig bare være mig, sårbare, smilende og latterfyldte mig. Så selvom i ikke kommer til at se ham. Så kan i se ham i mine øjne som skinner- og i mit store smil. Jeg tror på alt smerte jeg har gennemgået i forhold og det offentlige cirkus, var for at gøre mig stærkere så jeg kunne være både klar, moden, reflekteret og have skabt nok selvindsigt til at blive klar til den mand jeg har fundet nu. Denne kærlighed er ikke en nyhed for mig, men det er det for jer – Og jeg føler for at dele min status som det eneste… ❤️

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den


LÆS OGSÅ: UHH! ‘X Factor’-stjerne løfter sløret for ny kæreste

Læs mere om