Fie Laursen får hjælp til livsstilsændring af 'Love Island'-hunk

Reality-baben har besluttet sig for, at det er tid til at ændre livsstil.

Af Emilie Holm Egebro - 29. oktober 2019 kl. 15:02

Der er ingen tvivl om, at 2019 ikke har været det nemmeste år for Fie Laursen.
Nu har hun dog besluttet sig for, at der skal andre boller på suppen, og en af de ting, hun gerne vil ændre, er sin livsstil. Derfor har hun nu allieret sig med ‘Love Island’-vinderen Oliver Erngart og hans kæreste, Anna Seneca, der sammen har fitness-virksomheden Erneca Fitness.
–  Sådan ser jeg ud efter min første styrketræning nogensinde. Jeg får god hjælp til at træne med fitness-brormand Boris Laursen, og så er Anna Seneca og Oliver Erngart mine to superhelte, der hjælper med træning og kost online. Glæder mig til at score drømmekroppen, skriver Fie på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-hunk klar til forandring: Får hjælp af ‘Love Island’-fyr
LÆS OGSÅ: UHH! Fie Laursen dater norsk kendis
– Der er virkelig mange, der spørger, hvorfor jeg er begyndt at træne, når jeg altid siger, man skal elske sig selv og elske sin krop. Det er noget pjat, synes jeg, for man kan sagtens elske sin krop og samtidig træne og passe på den. Så har jeg lige fået min kostplan og træningsplan af Anna og Oliver, og jeg glæder mig så meget. Det ser virkelig fedt ud det hele, forklarer hun derudover i en Instagram-story.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe
LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad
– Godt at se, at du allerede er super begejstret for at træne smukke. Vi glæder os sindssygt til at tæske dig igennem og opnå din drømmeform, lyder en opmuntrende kommentar fra Oliver, der på sin Instagram-profil reklamerer for, at andre også kan få hjælp til en livsstilsændring:
– Skal du have fornøjelsen af nogle vilde legdays der får dine baller til at brænde og vokse), eller går du og drømmer om chestgains, der er vildere end hos AK Nygart? Så fortvivl ikke! Skriv en DM til @annaseneca eller mig og få fat i et af vores crazy træningsprogrammer inklusiv en kostplan med hele fem valgmuligheder til hvert måltid – beregnet til din krop og dine mål. Kun 799 kroner. Så har du chancen for at komme i form, mens du stadig kan nyde choko, eller hvad din livret nu kan være, skriver han.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Fakede forhold på grund af nyt tv-program
Se Fies opslag herunder:


LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

Læs mere om