Fie Laursen erkender: Mit forhold til Daniel var opstillet

Rygterne har svirret om Fies forhold til ekskæresten Daniel. Nu åbner hun endelig op.

Af Anna Løwe - 17. marts 2020 kl. 7:25

Lige siden Fie Laursen fandt sammen med ekskæresten, Daniel, florerede rygterne om, at deres forhold var fake. De manede gang på gang rygterne til jorden og erklærede åbenlyst deres kærlighed til hinanden på sociale medier, mens Daniel også fik tatoveret Fies navn på sin underarm.
Ikke desto mindre holdt forholdet ikke mere end et par måneder, og nu åbner Fie op omkring sine egentlige følelser om forholdet:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen i sorg: Hun har ikke længe igen
– Når jeg ser tilbage på mit seneste forhold, så var det jo offentligt fra dag 1. Jeg kan altså ikke rigtig sige, at det var et ægte forhold, forklarer hun og fortsætter:
– Vi havde ikke et falskt forhold. Vi var kærester. Men det føltes ikke ægte. Det var meget opstillet og handlede rigtig meget om sociale medier og ikke så meget om ægte kærlighed. Det skræmmer mig meget, at jeg gik ind i det på den måde.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er igen single

Lettet, da de slog op

På trods af at parret ikke var sammen særlig længe, nåede de både at bo sammen i Oslo og hos Fies forældre i Danmark og havde planer om at flytte til Spanien og rejse rundt i hele verden. Men Fie føler alligevel, at forholdet slet ikke kunne bære alle de planer:
– Han fik tatoveret mit navn tidligt, og det blev der også straks lavet en YouTube-video om. Hele forholdet handlede meget om følgere, content, clickbait og sociale medier. Det var et megaopstillet forhold, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie lykkelig gravid: Jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre
Og måske er det også derfor, vi ikke har kunnet se Fie være særlig ked af, at hun og Daniel gik fra hinanden.
– Jeg var lettet, da vi slog op, og det er også derfor, jeg ikke har lavet videoer om, at jeg var ked af det. Og jeg vil ikke være sådan. Jeg vil have noget ægte, og jeg vil gerne være ægte. I mine tidligere forhold har jeg været vildt ked af det, når de sluttede. Men det var jeg ikke denne gang, fordi det bare ikke føltes ægte.
– Da Daniel og jeg gik fra hinanden, lavede han en masse drama på Instagram. Jeg blev sgu sur, for jeg har kun gode ting at sige om ham, så det syntes jeg virkelig ikke, var fair. Men jeg kunne mærke, jeg skulle være voksen og ikke snappe. Og jeg har stadig intet dårligt at sige om ham.
LÆS OGSÅ: Paradiso er blevet single: I det mindste er lejligheden min
Se hele Fies video herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen flytter til Spanien
LÆS OGSÅ: Ængstelig Fie Laursen: Har jeg corona?

Læs mere om