Fie Laursen erkender: Det er på tide at blive voksen og tænke på fremtiden

Fie Laursen kan ikke selv følge med i det tempo, hun kører i, og nu har hun besluttet, at hendes fremtidige liv skal være mere voksent og ansvarsfuldt.

Af Rikke Lynge - 12. marts 2020 kl. 7:27

Fie Larsen har den seneste tid været ude i en shitstorm i medierne, efter hun reklamerede for sugardating, hvilket har fået hende til at genoverveje sin rolle og indflydelse på unge mennesker på de sociale medier.
– Jeg har holdt en youtube pause, jeg har slettet over 300 opslag, og jeg er hårdt igang med sortering af opslag på alle mine sociale medier. For mit vedkommende er det sgu blevet tid til at blive voksen og tænke på fremtiden. Finde de rigtige værdier frem, give folk det af mig selv, min psyke kan klare, at folk blander sig i, skriver Fie i et Instagram opslag.
LÆS OGSÅ: WHAT! Skifter Nicklas Amanda ud med Emma?
Fie Laursen har været ude og undskylde for de reklamer, der påvirker unge mennesker negativt.
– Jeg vil ikke bidrage til at skade unges billede af sig selv eller være med til at påvirke negativt. Jeg vil heller ej være med til at påvirke min egen psyke negativt, skriver Fie videre.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg udnyttede hende

Ændrer kurs

Der skal nye boller på suppen hos Fie Laursen, der ønsker at se frem imod en mere ansvarsfuld tilværelse.
– Jeg skal flytte lige om lidt, jeg har lagt alt af mig selv i min iværksætter virksomhed, og jeg går et helt nyt liv i møde, hvor mere ansvar må tages, og hvor selvindsigt og udvikling er en vigtig egenskab for mig at arbejde på. I sommers stoppede jeg ikke op og mærkede ikke efter, så det gør jeg nu. Så jeg ikke ender tilbage, hvor jeg stod fuldstændig drænet.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa efter numseoperation: Derfor gik det galt
Fie takker alle sine følgere for at følge med, og hun tager nu et skridt tilbage, for at hendes sind og psyke kan følge med, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac skal være far: Det var ikke planlagt

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hej alle. Mange har spekuleret og spurgt, om jeg er ved at bakke ud af min karriere. Jeg har holdt en youtube pause, jeg har slettet over 300 opslag, jeg er hårdt igang med sortering af opslag på alle mine socialemedier. Hvorfor? Det skal i nok kunne forstå på et tidspunkt, men for nu vil jeg sige at der sker store ændringer i ens liv hele tiden – Og for mit vedkommende, er det sgu blevet tid til at blive voksen og tænke på fremtiden. Finde de rigtige værdier frem, give folk det af mig selv min psyke kan klare at folk blander sig i. Lige netop derfor gav jeg ikke ind for eks-kæreste drama, slag fra andre kendisser og derfor undskyldte jeg for de reklamer, som påvirkede unge negativt. Jeg vil nemlig ikke bidrage til at skade unges billede af sig selv eller være med til at påvirke negativt. Jeg vil heller ej, være med til at påvirke min egen psyke negativt. Jeg skal flytte lige om lidt, har lagt alt af mig selv i at iværksætte virksomhed og går et helt nyt liv i møde, hvor mere ansvar må tages – og hvor selvindsigt og udvikling er en vigtig egenskab for mig at arbejde på. I sommers stoppede jeg ikke op og mærkede efter, så det gør jeg nu: Så jeg ikke ender tilbage, hvor jeg stod fuldstændig drænet. Tak fordi i vil følge med, men jeg må forsat tage et skridt tilbage – Da det kan være hårdt at tage flere skridt frem, når ens sind ikke fortjener den fart. Og ej heller kan følge med i den. Kæmpe knus Fie

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Læs mere om