Fie Laursen brød sammen under første livekoncert

Bloggeren dedikerede en sang til en helt speciel fan, og det blev for meget for hende.

Af Jonas Sand - 27. september 2017 kl. 12:27

Fie Laursen bragede for nylig ind på de danske hitlister med sangen ‘Justin’, og det har for alvor sat gang i sangkarrieren for den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager. Snart smider hun sangen ‘Top ti’ på gaden, og inden længe kan hun opleves live rundt omkring i landet.
I går, tirsdag, gik bloggeren så for første gang på scenen og optrådte live i anledning af, at smykkekollektionen BEST BITCHES, som hun har lavet sammen med Mai Manniche fra JEWLSCPH, kom på gaden.
– Det var så vildt. Det var jo min første livekoncert. Jeg var simpelthen så nervøs, og jeg rystede bare hele vejen herind. Det var først midt under koncerten, at jeg begyndte at give slip og virkelig nyde det, fortalte Fie Laursen kort efter koncerten.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer igen: Ramt af stress
Knækkede sammen
Under koncerten var der en helt speciel fan til stede. Blandt publikum sad nemlig Sarah Diamant Jeppsson, der i en alder af 16 år allerede har været langt mere igennem end de fleste. Fie og hende kom i kontakt med hinanden på de sociale medier via Sarahs mor, Susan, for lidt mere end en måned siden, og de to har allerede udviklet et helt specielt forhold.
Den unge pige har blandt andet været i kemobehandling for en tumor i rygmarven og sidder i kørestol på grund af skoliose. Derudover har hun en cyste på rygmarven og har fået indopereret en ventil for at lette trykket i hovedet, mens hun også har en stor knude på halsen, der kræver endnu en kemobehandling.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Peter Birch har fundet kærligheden
Under koncerten fortalte Fie, at Sarah nu er gået fra fan til ven, og da hun sang Demi Lovatos ‘Warrior’ dedikeret til hende, blev for meget for bloggeren, der under sangen brød sammen og måtte tørre tårer væk fra øjnene.
– Det var helt impulsivt. Jeg fik idéen i bilen en time før koncerten, og jeg nåede kun lige at øve den en enkelt gang, inden jeg skulle optræde med den. Og under andet vers følte jeg virkelig, at jeg sang om hende; om pigen, der var blevet voksen alt for tidligt. Det blev bare for meget, og der knækkede jeg sammen, fortæller Fie, der efter et par korte pauser fik kæmpet sig gennem sangen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg brød loven

Sarah og Fie har allerede planlagt, at de skal spise nachos sammen inden længe. (Foto: Malene Porup)


Det kom helt bag på mig
Sarah selv vidste intet om, at Fie havde planer om at synge direkte til hende, før bloggeren fortalte det på scenen.
– Det kom helt bag på mig. Det var rigtigt fedt, vildt og meget rart, og jeg begyndte selv at græde. Det er fantastisk at mærke, hvordan hendes fans virkelig betyder noget for hende, siger Sarah til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen bakker Mai Manniche op: Det er for langt ude
Sarahs mor, Susan, kom i kontakt med Fie, efter hun lagde et billede af hendes bog på Instagram og skrev, at hun havde givet den til datteren, så hun kunne få lidt adspredelse fra sygdommen.
– Derefter skrev Fie til mig, at hun var ked af at høre om Sarahs sygdom, og så fortsatte vi med at snakke derfra. Det er så fantastisk, at hun tager sig tid til fans. Der sker ikke alt for meget i Sarahs liv for tiden. Hun går ikke i skole på grund af hendes tilstand, og det krævede meget af hende at komme her til koncerten. Men det var jo det hele værd, slår Susan fast.
Både Sarah og Fie fortæller, at deres venskab skal fortsætte, og de har allerede planlagt, at de skal spise nachos sammen inden længe.
I galleriet over artiklen kan du se billeder fra koncerten.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er den tidligere sag mod Mai Manniche
Ekspert efter Mai Manniche-kritik: Der er ikke noget at komme efter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om