Fie Laursen bekræfter: Teitur flytter ned til mig i Spanien

Teitur flytter inden længe ned til Fie Laursen i Spanien.

Af Rikke Lynge - 18. juni 2021 kl. 11:58

Teitur Skoubo har i den grad været i vælten, efter han til onsdagens Reality Awards blev smidt ud for voldelig adfærd. Inden han blev smidt ud talte han med pressen på den røde løber, hvor han fortæller til Ekstra Bladet, at han den 1. juli flytter til Marbella i Spanien.

– Der skal ske noget nyt. Jeg er en dreng, der lever mit liv. Jeg flyttede fra Færøerne til Danmark. Det var sindssyg fedt. Jeg vil gerne opleve nye ting. Nu har jeg prøvet det, man kan i København, siger Teitur til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Asbjørn efter reality-drama: Jeg har kæmpe respekt for Teitur

Hvem der ligeledes bor i Marbella er reality-stjernen Fie Laursen, som Teitur er gode venner med. Fie Laursen bekræfter overfor Realityportalen, at Teitur kommer til at bo tæt på hende.

– Han flytter ikke ind til mig, men han flytter til Marbella, og han kommer til at bo fem minutter væk fra mig. Jeg har bare glædet mig til det her i SÅ lang tid, og det bliver bare fucking fedt, at han kommer herned. Det er dejligt, når der kommer gode venner fra Danmark, fortæller Fie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Iskold luft: Asbjørn og Teitur i strid om Christel

Ifølge Fie skal Teitur ikke blot på ferie, men han flytter til Marbella permanent.

– Vi skal helt klart lave noget YouTube og Instagram sammen som i de gode gamle dage, da vi var naboer på Amager, afslører Fie.

Realityportalen har også forsøgt at få en kommentar fra Teitur, der endnu ikke er vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: NA-KD fjerner midlertidigt Mathilde Gøhlers badetøj efter anklage om plagiat