Fie Laursen afslører: Her er sandheden om mig og 'Paradise'-Jonas

Bloggeren afslører nu, om der er kommet et nyt par i realityland.

Af Jonas Sand - 24. juli 2017 kl. 8:55

Det kom som noget af en overraskelse, da Fie Laursen og paradisoen Jonas Ptak i sidste uge lagde et kyssebillede på Instagram. Flere følgere spurgte dem, om de var blevet kærester, mens andre mente, at der måtte være tale om en form for joke.
Hverken Fie eller Jonas ønskede at løfte sløret over for Realityportalen.dk, men på sin blog fortæller Fie Laursen nu sandheden bag billedet. Og den sandhed er, at der ikke er kommet et ny par i realityland. Som flere følgere også gættede på, skal Jonas i stedet være med i musikvideoen til Fies nye sang ‘Justin’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja og Jonas: Sådan er vores forhold idag
– Fra det øjeblik, vi snakkede musikvideoidéer med mit management, så tænkte jeg på, at Jonas ville passe perfekt ind – netop fordi han har fået det der fuckboy-ry, og så er han jo for fanden en pisse lækker fyr, skriver hun og afviser, at hun er interesseret i et nyt forhold – hverken med Jonas eller andre.
– Jeg har aldrig haft et romantisk forhold til Jonas. Jeg kender ham gennem min bror, og jeg har altid syntes, at han var en cool fyr. Og neeeeej, Fie-pigen dater ikke nogle og skal heller ikke. It’s time to focus on me, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Jonas om Facebook-kæreste: Det var for sjov
LÆS OGSÅ: Fie Laursen lancerer smykkekollektion med Mai Manniche
Musikvideoen til sangen udkommer den 29. juli. Men indtil da kan du få et lille smugkig på Jonas og Fie herunder:

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye sang er ude: Hør den her
LÆS OGSÅ: Linse vipper Fie Laursen af pinden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om