Fie Laursen afslører: Min mest pinlige sex-oplevelse

Fie Laursen svarer på læserspørgsmål, der både inkluderer pinlige sexoplevelse og antal partnere.

Af Jonas Sand - 2. oktober 2015 kl. 19:25

Det kan være en god i dag at fylde mad- og væskedepoterne op, inden man kaster sig ud i en omgang motion. Det oplevede bloggeren Fie Laursen på egen krop, da hun kastede sig ud i en omgang lagengymnastik med sin tidligere kæreste.
Det gik nemlig helt galt for den tidligere paradiso. Det afslører hun i en video på Youtube, hvor hun besvarer læser-spørgsmål fra sin blog.
– Min mest pinlige sex-oplevelse var med min eks-kæreste. Kort sagt, jeg havde ikke spist hele dagen og var meget dehydreret, og mens vi var i gang, besvimede jeg og slog hovedet ned i natbordet ved siden af sengen, fortæller Fie Laursen.
GALLERI: Se Fie Laursens forandring gennem årene
Kan tælles på én hånd
I videoen bliver Fie Laursen også spurgt om, hvor mange fyre, hun har været sammen med. Og det giver hun noget modvilligt et svar på.
– Det er et grænseoverskridende spørgsmål, men det var også meningen med denne video, at det skulle være det. Jeg kan sige, at det kan tælles på én hånd, så det er under fem, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Nu skal jeg tilbage på skolebænken
Ingen sex før ægteskabet
Paradisoen har planer om, at hun også vil kunne tælle antallet af partnere på én hånd, når hun engang får ring på fingeren. Og faktisk havde hun planer om, at antallet kunne tælles uden hænder.
– Da jeg var lille, havde jeg en drøm om, at jeg skulle vente med at have sex til efter ægteskabet. Det gik jeg altid og sagde til mine forældre. Men jeg holder stadig mit tal lavt, og jeg har ikke tænkt mig at være sammen med over fem, før jeg bliver gift.
Her kan du se hele videoen, hvor Fie Laursen også besvarer spørgsmål om, hvilken type fyr hun falder for, og om de skal have mange penge.
Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ærlig Fie Laursen: Jeg har taget kokain
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser