Fie Laursen afslører: Jeg ryger en joint om ugen

Paradisoen fortæller nu åbent og ærligt, hvorfor hun på daglig basis benytter sig af cannabis.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. december 2015 kl. 20:55

210Den medieglade blogger Fie Laursen viser sig frem på det sociale medie Snapchat med en ordentlig joint i munden, hvor der står; “Legaliser nu den cannabis

En læser har sendt dette billede til Realityportalen.dk, som Fie Laursen i dag har sendt ud. (Foto: Privat)

En læser har sendt dette billede til Realityportalen.dk, som Fie Laursen i dag har sendt ud til sine følgere. (Foto: Privat)”.


19-årige Fie er er tilsyneladende blevet fast tilhænger af det euforiserende stof, som også bruges  til medicinsk brug, da hun jævnligt bliver ramt af voldsom migræneanfald.
-Det stopper kvalmen, hovedpinen og dunken i hovedet og gør, at man kan sove, forklarer Fie Laursen til ekstrabladet.dk og uddyber:

– Det var en spåmand, der sagde til mig for tre uger siden, at jeg skulle prøve at ryge joints mod min migræne, og det har allerede hjulpet så meget, siger bloggeren, som fyrer op under fjolletobakken, når hun mærker migrænen ca. en gang om ugen.
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe dater Pamela Andersons søn
Frygter ikke kritik
Fie er ofte udsat for kritik, men hun er ikke nervøs for, at denne udmelding bliver et problem.
//

– Det er jo ikke farligt. Det har hjulpet mod kræft, spiseforstyrrelser, depression og migræne. Og det er jo ikke fordi,  jeg promoverer kokain, siger hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg er gravid
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe dater Pamela Andersons søn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.