Fie Laursen afslører: Jeg er tilbage hos min eks

Den populære blogger har brudt med sin 16-årige kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 27. oktober 2015 kl. 13:25

For knap to uger siden afslørede den tidligere paradiso og blogger, at hun havde fundet kærligheden herhjemme i Danmark. Hun var blevet kærester med 16-årige Nikolai, som hun også brugte efterårsferien i Frankrig sammen med.
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe dater Pamela Andersons søn
Nu er forholdet dog allerede forbi, da Fie har følelser for ekskæresten, Pamela Andersons søn, Dylann Lee, som hun tilbragte sommeren med.
– For at undgå rygter og drama, som min eks skaber om mig lige nu, vil jeg blot komme med en kommentar. Ja, jeg har valgt at gå tilbage til en tidligere ekskæreste. Vores forhold skete hurtigt, ugennemtænkt og var umodent, skriver Fie på sin Instagram-profil og fortsætter:
– Jeg kunne ikke glemme min ekskæreste, ligemeget hvor hårdt jeg prøvede, derfor vil jeg hellere slå op. Det ville ikke være okay at blive i et forhold, jeg ikke havde mig selv helt med i. Jeg er ked af hans umodenhed og behov for at svine mig til online.
Se billeder af parret øverst i galleriet.
Læs hendes opslag herunder:


LÆS OGSÅ: Silas Holst om reality-tv: Jeg får en dårlig smag i munden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser